Disperat, Reghecampf și-a cerut scuze în fața soției. Anamaria Prodan a rămas fără cuvinte. „Iartă-mă, ești îngerul meu!”

Moldoveanu Camelia / 29.01.2022, 15:03
Disperat, Reghecampf și-a cerut scuze în fața soției. Anamaria Prodan a rămas fără cuvinte. „Iartă-mă, ești îngerul meu!”

Anamaria Prodan a dezvăluit momentul în care Laurențiu Reghecampf și-a dat seama că a greșit și i-a cerut iertare. Impresara a rămas fără cuvinte atunci când a aflat detaliile relației dintre soțul ei și Corina Caciuc.

Anamaria Prodan l-a iertat pe Reghecampf după ce acesta și-a cerut iertare

De-a lungul ultimilor ani, Anamaria Prodan s-a confruntat cu mai multe voci care au susținut faptul că Reghecampf nu este deloc „băiat de casă”. Chiar Gigi Becali a dezvăluit faptul că tehnicianul i-a deschis salon uneia dintre amante.

Cu toate că a negat de fiecare dată, impresara a știu mereu de escapadele soțului, însă a decis să-l ierte. L-a iertat după ce Reghecampf și-a cerut iertare și au decis să-și reînnoiască jurămintele. Apoi, continuarea poveștii este deja cunoscută de toată România.

Eu l-am crezut pe bărbatul meu până acum la nuntă, pe 1 iunie. Pe 1 iunie, eu îl credeam când spunea că a terminat cu…Că ea l-ar fi șantajat și așa mai departe. Dacă omul a venit și mi-a spus: ,,Iartă-mă, ești îngerul meu, dacă nu erai tu, eu nu eram, te rog, iartă-mă! Am greșit, am găsit-o pe asta prin bar..Gata, hai să fim fericiți. Hai sa trecem peste.

Eu am chemat copiii și am stat toți într-o cameră și le-am zis: Din acest moment, mami cu tati pleacă la drum împreună, cu voi alături. Am închis ușa asta de nenorociri și din acest moment dacă vă mai aud că puneți întrebări sau mai există…e belea mare cu mine!”, a declarat Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc.

”Familia este sfântă pentru mine”

În ciuda faptului că a demarat procedura toate procedurile pentru un divorț rapid, Reghecampf a declarat că familia este foarte importantă pentru el.

Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus tehnicianul, conform cancan.ro.