Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf e inevitabil! Ce se întâmplă între cei doi

Simion Andrei / 17.06.2021, 12:16

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf e inevitabil! Potrivit ultimelor informații apărute în presa din România, căsnicia dintre impresară și antrenor se clatină serios. Mai mult, cei doi ar urma să divorțeze în curând. Anunțul vine la scurt timp după ce aceștia și-au reînnoit jurămintele și au organizat chiar și un eveniment pentru a celebra acest lucru.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf e inevitabil! Ce se întâmplă între cei doi

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf e inevitabil! Este anunțul incredibil făcut în urmă cu puțin timp. La începutul lunii iunie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf organizau o ceremonie restrânsă în cadrul căreia și-au reînnoit jurămintele. Cei doi au împlinit 15 ani de căsnicie și au vrut să demonstreze tuturor încă o dată că se iubesc la fel ca în prima zi.
Acum, la aproximativ două săptămâni distanță, Spy News face un anunț șocant: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează!
Potrivit sursei menționate, decizia ar fi fost luată de Anamaria Prodan. Impresara i-a anunțat deja pe apropiați de decizia luată și în curând urmează să vină cu mai multe clarificări și, implicit, reacții oficiale.

Anunțul vine la doar două săptămâni după ce Anamaria Prodan și-a declarat din nou dragostea pentru Laurențiu Reghecampf

Chiar dacă în ultimii ani s-au mai vehiculat posibile neînțelegeri în familia lor, cei doi au rămas mereu împreună și au încercat să pozeze ca o familie extrem de legată. Mai mult, pe 1 iunie 2021 au decis să își reînnoiască jurămintele. Cu această ocazie, au organizat un eveniment restrâns la care au fost invitate mai multe rude, dar și persoane apropiate celor doi. Totul s-a întâmplat la o biserică și la un local din Snagov și, chiar dacă au vrut să țină totul secret, nu s-au putut abține, astfel că pe Instagram au fost postate mai multe fotografii de la eveniment.
De asemenea, Anamaria Prodan i-a transmis și un mesaj romantic lui Laurențiu Reghecampf prin intermediul rețelelor de socializare:

15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu de vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită! Nu există ceva mai frumos decât tine… ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine… ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață”, scria Anamaria Prodan pe Instagram.

Aroganță de sute de mii de euro pentru Anamaria Prodan! Impresara nu s-a uitat la bani pentru propria plăcere.

Anamaria Prodan: „Niciodată nu voi divorța!”

Invitată în emisiunea lui Denise Rifai de pe Kanal D, în finalul anului 2020, Anamaria Prodan asigura pe toată lumea că nu va divorța niciodată de soțul ei:

Niciodată nu voi divorţa şi nici el de mine! Noi suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe Pământ. Îmi aduce flori zilnic”, spunea Anamaria Prodan.

Un important om din fotbal face o propunere-surpriză: Anamaria Prodan, președinte FRF! ”Aș susține-o pe ea!”