Divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf a atins punctul culminant. Mesajele trimise jurnaliștilor au înfuriat-o pe impresară

Giosanu Catinca / 01.08.2022, 11:08
Divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf a atins punctul culminant. Mesajele trimise jurnaliștilor au înfuriat-o pe impresară

Anamaria Prodan l-a dat de gol pe Laurențiu Reghecampf. Impresara a vorbit despre gesturile pe care a ajuns să le facă tehnicianul român împreună cu avocatul său pentru ca oamenii să nu înceteze să mai vorbească de el.

Anamaria Prodan, noi acuzații la adresa lui Reghecampf

Agentul FIFA l-a acuzat pe avocatul lui Laurențiu Reghecampf că le-a trimis mesaje jurnaliștilor pentru a se mândri că a reușit să obțină în instanță plata unei pensii alimentare lunare de 2000 de euro. Fostul fotomodel este de părere că tehnicianul și-a dat acordul înainte că avocatul să ia legătura cu reprezentanții mass-media.

Toate prostiile astea pe care avocatul lui le face și, probabil, cu acordul lui, că altfel nu cred… Să vii să spui: ”VICTORIE!!!”. Eu nu am auzit încă un avocat mare să dea reporterilor mesaje pe telefon, adică să te faci și de râs, să rămână mesajele pe telefonul reporterului ”Dă repede, Reghecampf victorie împotriva lui Prodan”. Nu, victorie este… Victorie??? Când nu vrei să dai bani copilului tău, când nu vrei să-ți ajuți copilul? Mie mi se pare hilar.”, a spus Anamaria Prodan, la Prima TV.

”Toți își bat joc de Reghecampf”

Vedeta spune că fostul antrenor al Universității Craiova a ajuns foarte rău de când a părăsit domiciliul conjugal. Ea este convinsă că tehnicianul va rămâne fără prieteni dacă va continua să facă aceleași greșeli.

Stau și mă uit cum toți își bat joc de Reghecampf. Cât a fost lângă mine, nu l-a atins nimeni, că nu îndrăznea nimeni nici să se uite către el, iar acum toți, dar absolut toți profită de naivitatea și de cât de multă minte are el în momentul de față, să se pozeze prin reviste, să se facă de râs, să vorbească toate prostiile pământului, să se ducă pe la podcasturi… Eu îmi permit, pentru că eu am făcut istorie și în lumea mondenă, și în fotbal, și în televiziune, dar tu, care abia poți să suști un interviu corect gramatical, căci toată viața ți le-am făcut eu, să te ia acum toți acești oameni pe care noi i-am ajutat să aibă subiecte…”, a adăugat fostul fotomodel.

”Când se termină divorțul ăsta, nu va mai vorbi nimeni despre el”

Anamaria Prodan nu dă doi bani pe avocatul lui Reghecampf. Ea a afirmat că fostul ei soț nu realizează cât de mult profită de el omul care îl reprezentă în instanță.

Avocatul lui Reghecampf profită la maxim și Reghecampf nu realizează. Omul vrea să-și facă publicitate, să mai prindă clienți, că dacă era un un mare îl cunoșteam toți, dar așa, prin Prodan și Reghecampf, mai vorbește cineva de el. Probabil, când se termină divorțul ăsta, nu va mai vorbi nimeni vreodată.”, a mai spus agentul FIFA.