DOVADA că Anamaria Prodan iubește din nou. Imaginea a devenit virală în timp record

Giosanu Catinca / 29.07.2022, 23:01

Cunoscuta impresară Anamaria Prodan, care e în plin proces de divorț de Laurențiu Reghecampf, a recunoscut că iubește din nou. Vedeta a postat o fotografie cu un mesaj surprinzător. Când au văzut imaginea, fanii au rămas fără cuvinte.

Anamaria Prodan, îndrăgostită până peste cap

Anamaria Prodan spune că iubește din nou. Fostul fotomodel a mărturisit că în viața ei și-a făcut apariția un nou partener, care i-a readus zâmbetul pe buze.

Deja locuiește în inima mea. Și plănuiesc să fac orice ajustări ar fi necesare ca să fie o casă sigură pentru el, să locuiască în ea pentru totdeauna și să nu simtă niciodată nevoia să se mute.

O să o demolez dacă e nevoie, o să o reconstruiesc și o să o fac invincibilă, imună la cutremure, furtuni și incendii.”, este mesajul transmis de agentul FIFA.

Impresara a făcut anunţul pe Instagram

Anamaria Prodan a vorbit în mai multe rânduri despre viața ei amoroasă. La un moment dat, vedeta a afirmat că nu s-a afișat încă cu „domnul misterios” din respect pentru tatăl fiului ei, Laurențiu Jr, cu care nu a încheiat încă procesul de divorț.

Impresara a anunțat încă de acum două luni că are pe cineva, dar consideră că este mai bine să își trăiască iubirea în taină.

Sunt, sincer, în cea mai bună perioadă a vieții și mă simt bine eu, înăuntru, și se vede și pe afară, așa îmi zic toți prietenii, întineresc. Trăiesc frumos, mă ocup de copii, mergem mai departe. Da, iubesc, dar eu sunt un om care iubește totul, să știi, și florile, și oamenii, și tot ce vrei. Dacă mă întrebi acum dacă am pe cineva în viața mea, am pe cineva în viața mea, dar niciodată nu o să mă vezi la braț cu acel cineva până nu am procesul gata.”, a mai spus Anamaria Prodan, la Star Matinal.

”Reghecampf este în continuare cel mai bun”

Chiar dacă și-a refăcut viața, agentul FIFA nu îl scapă din ochi pe Laurențiu Reghecampf. Ea l-a felicitat pe tehnciian pentru succesul obținut joi seară.

Este în continuare cel mai bun… pe meserie dă lecții!!! Felicitări.”, mesajul postat pe Instagram de cunoscuta femeie de afaceri.