Dragoș Nedelcu de la Farul are o iubită superbă. Cum arată Anca Gheauru în costum de baie

Alex Cazacu 24.09.2023, 13:09

După despărțirea de Aza Gabriela, Dragoș Nedelcu și-a găsit fericirea în brațele Ancăi Gheauru. Jucătorul ”marinarilor” are o iubită de-a dreptul superbă. Fotbalistul este îndrăgostit până peste cap de partenera lui, iar ea îi este mereu aproape. Iată cum arată Anca Gheauru, iubita jucătorului de la Farul.

Dragoș Nedelcu, fotbalistul de la Farul Constanța are o iubită superbă

În urmă cu câțiva ani, o poveste de iubire stârnea interesul presei mondene. Dragoș Nedelea se iubea cu Aza Gabriela, una dintre cele mai în vogă cântărețe din România. Atunci, fotbalistul era îndrăgostit lulea de artistă, iar aceleași sentimente le împărtășea și ea.

Cei doi ai format un cuplu vreme de doi ani de zile, apoi au decis să meargă pe drumuri separate. Se pare că Aza a fost cea care luat această decizie. Într-un interviu, fosta lui Nedelcu a dezvăluit care a fost motivul separării.

”Drumurile noastre erau foarte diferite și era extrem de greu să ne vedem unul cu celălalt, pentru că fotbaliștii pleacă foarte mult, antrenamente, cantonamente și toate cele, eu dacă sunt cu muzica am început și eu evenimentele, nunți, botezuri, cununii și ne venea foarte greu să ne vedem, era o distanță”, spunea cântăreața, potrivit Wowbiz.ro.

Dragoș Nedelcu de la Farul are o iubită superbă
Dragoș Nedelcu de la Farul are o iubită superbă. Cum arată Anca Gheauru, partenera fotbalistului

Cine este Anca Gheauru, iubita lui Nedelcu

După despărțirea de artistă, Dragoș și-a găsit liniștea și fericirea în brațele unei tinere superbe. Anca Gheauru are 29 de ani și arată fenomenal. Potrivit sursei citate anterior, fotbalistul de la Farul a întâlnit-o pe noua lui iubită în vara anului trecut.

De atunci, cei doi au rămas împreună, iar relația lor pare desprinsă din povești. Surse din anturajul cuplului susțin că Anca și Dragoș sunt două suflete pereche. Ba chiar mai mult de atât, după vacanța petrecută în Santorini, cei doi îndrăgostiți s-ar gândi deja la pasul următor.

La petrecerea de titlu a ”marinarilor”, frumoasa iubită a lui Dragoş Nedelcu a stat toată noaptea lipită de partenerul ei. Fotbalistul, în vârstă de 26 de ani, și iubita lui se iubesc de mai bine de un și par să se înțeleagă de minune.

După cum am menționat și în rândurile de mai sus, partenera mijlocașului de la Farul arată excepțional. Tinerei îi place să pozeze în ipostaze incendiare, iar drept dovadă sunt și imaginile pe care le postează pe contul ei de Instagram.

Urmăriți Playsport.ro și pe