Drama fotbalistului de la Botoșani abia acum s-a aflat. Mama lui Alin Șeroni a decedat la doar 53 de ani după ce a călcat într-un cui

Gabriel-Alexandru Ioniță 22.09.2022, 16:23
Drama fotbalistului de la Botoșani abia acum s-a aflat. Mama lui Alin Șeroni a decedat la doar 53 de ani după ce a călcat într-un cui

Alin Șeroni nu a jucat în ultimul meci de campionat al celor de la FC Botoșani, înfrângerea cu 7-0 din deplasarea cu Sepsi Sf. Gheorghe. Anterior, fundașul central în vârtă de 35 de ani primise un mesaj de susținere din partea lui Marius Croitoru, fostul său antrenor de la echipa moldoveană, în prezent la FCU Craiova. Mai exact, după meciul câștigat de olteni cu 1-0 în fața Rapidului.

Fii tare fratele meu. Sunt alături de tine!”, a spus atunci Croitoru, fără să dea detalii.

Alin Șeroni trece prin momente extrem de delicate după pierderea prematură a mamei sale

Ulterior, și clubul FC Botoșani și-a manifestat sprijinul față de jucător prin intermediul unui mesaj postat pe pagina oficială de Facebook, care suna în felul următor: „Colegii din echipă, staff-ul tehnic și echipa din mangement a clubului FC Botoșani sunt alături de Alin Șeroni în greaua pierdere suferită”.

Abia acum s-a aflat despre drama prin care trece Alin Șeroni. Un apropiat al fotbalistului a dezvăluit că mama acestuia a încetat din viață, la doar 53 de ani. Se pare că femeia a intrat în septicemie după ce a călcat într-un cui. Starea ei s-a agravat foarte repede și din cauza faptului că suferea și de diabet.

„Alin este un băiat admirabil, dar nu putea să joace în mecul ăsta cu Sepsi. Pe lângă el FC Botoșani a avut și alți jucători lipsă din echipă. Unii au fost cu probleme de familie, alții au fost nevoiți să plece după viză, dar la Șeroni a fost un caz special.

Mama lui a murit la doar 53 de ani. A călcat într-un cui și apoi a intervenit septicemia. Mama lui Alin stătea într-un sat pe lângă Timișoara. Din păcate, dânsa avea și diabet, iar lucrul ăsta a cauzat enorm după ce ea călcase într-un cui. Vă dați seama că Șeroni este devastat, iar tot lotul și toată conducerea sunt alături de el în aceste momente.

Șeroni este un băiat admirabil și suntem siguri că o să treacă cu bine peste această imensă pierdere. Nu este ușor pentru nimeni în astfel de momente, dar viața trebuie să meargă înainte. Nu avem ce să facem”, a spus apropiatul lui Alin Șeroni potrivit prosport.ro.

Fără Alin Șeroni, FC Botoșani a suferit cea mai mare umilință din istoria în prima ligă a clubului, 0-7 la Sf. Gheorghe cu Sepsi. După acel episod, Valeriu Iftime a fost extrem de supărat, însă mai mult pe jucători decât pe Mihai Teja, pe care l-a anunțat că are parte în continuare de susținerea sa.