Drama lui Bănel Nicoliță continuă după divorț! Fostul jucător al FCSB ar avea mari probleme cu banii

Gabriel-Alexandru Ioniță / 26.10.2021, 08:41
Drama lui Bănel Nicoliță continuă după divorț! Fostul jucător al FCSB ar avea mari probleme cu banii

Bănel Nicoliță a fost unul dintre cei mai apreciați fotbaliști de la FCSB în perioada petrecută de el la formația roș-albastră. Mijlocașul dreapta impresiona de fiecare dată cu determinarea sa și cu disponibilitatea la efort.

El a jucat pentru echipa lui Gigi Becali în perioada 2005-2011 și a câștigat cu roș-albaștrii două titluri în Liga 1, o Cupă a României și o Supercupă. De asemenea, a bifat și 37 de selecții la echipa națională a României, fiind inclusiv parte din lotul pentru Euro 2008, și a marcat un gol.

Bănel Nicoliță a fost unul dintre cei mai apreciați jucători români ai generației sale

Perioada bună de la FCSB i-a adus în 2011 un transfer la Saint-Etienne în schimbul sumei de 700.000 de euro. A avut o perioadă destul de bună și în Ligue 1, fiind apreciat în mare parte de fanii „verzilor”.

Ulterior a mai evoluat pentru Nantes, Viitorul Constanța (în prezent Farul), ASA Târgu-Mureș, Aris Limassol și CS Făurei. În urma acestei cariere deloc de neglijat, Bănel Nicoliță a strâns o sumă importantă de bani, în special în perioada petrecută în Franța, dar și la FCSB.

După retragerea din activitate, el a dorit să investească în echipa din localitatea natală, CS Făurei. Doar că această decizie s-a dovedit a fi extrem de neinspirată.

Asta pentru că soția sa a decis să divorțeze de el în urmă cu ceva timp din cauză că investea toți banii pe care îi avea în fotbal și nici nu mai petrecea aproape deloc timp cu familia.

Probleme uriașe pentru fostul fotbalist al lui Saint-Etienne după retragerea din activitate

Mai mult, după acest eveniment, Bănel a pierdut mare parte din ce agonisise în cariera de fotbalist. El a investit mai mult de 300.000 de euro în echipa de Liga 3 pe care o deține.

Astfel că el a apelat la o soluție disperată. Potrivit Fanatik, Bănel Nicoliță ar fi împrumutat 100.000 de euro de la cămătari și nu a putut să înapoieze această sumă în timp util. Astfel că a fugit în Statele Unite ale Americii pentru a se ascunde de aceștia.

Ulterior, fostul fotbalist ar fi încercat să meargă în Mexic, dar a fost oprit la graniță din cauza unor nereguli privind actele sale și a fost aproape să fie reținut. În prezent, el se află în afara țării și se teme să revină în țară din cauza faptului că ar putea avea probleme cu acei interlopi.

Cu toate că investiția de la Făurei l-a băgat în toate aceste probleme, Bănel Nicoliță nu regretă decizia luată. El este bucuros că a putut face ceva important pentru fotbalul din comunitatea în care a crescut.

Când bagi banii tăi şi îi pierzi pe parcurs şi realizezi că ai băgat 300 de mii de euro… Sunt bani mulţi. Scandaluri cu familia, scandal peste tot. Analizezi că nu e ok, dar m-am băgat. Fotbalul mi-a oferit ce am eu până acum şi atunci trebuie să îi ofer şi eu lui. Ce am făcut eu acolo nu a putut să facă nimeni. De aceea sunt fericit, că am realizat ceva. Dacă pierdeam şi banii şi nu realizam nimic, atunci plângeam”, a spus Bănel Nicoliță în urmă cu un an pentru Telekom Sport.

EXCLUSIV. Fosta soție a lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea! Cristina dezvăluie în ce relații este fostul fotbalist cu ea și copiii