Drama Simonei Halep ieșită la iveală.  Ce a aflat când a ajuns la medic „I-au spus că nu mai poate să joace tenis”

Bordei Radu / 11.05.2022, 09:11
Drama Simonei Halep ieșită la iveală.  Ce a aflat când a ajuns la medic „I-au spus că nu mai poate să joace tenis”

În cariera Simonei Halep au fost multe momente grave, care puteau să o oprească să ajungă la nivelul înalt pe care l-a atins. Românca joacă acum în capitala Italiei, unde anul trecut a suferit o accidentare gravă, care a scos-o din circuit, dar și din top. Nu a fost, însă, singura dată, când Simona s-a întrebat dacă va mai putea continua să joce tenis la nivel înalt.

Problemele Simonei Halep care o puteau scoate din tenis. A jucat cu dureri ani de zile

Simona Halep a avut probleme fizice încă de la începutul carierei. Unul din antrenorii care i-au format cariera, Firicel Tomai, povestea în urmă cu ceva timp, o parte din problemele cu care s-a confuntat campioana noastră.

De mică se chinuia cu o hernie, de la 17 ani. A luat-o durerea, s-a dus pe picior și nu a lăsat-o niciodată. Nici nu s-a dus la medic repede. Când s-a încumetat, până la urmă, doctorii s-au mirat și ei. I-au și zis că nu va mai putea juca tenis. Au și vrut să o trimită la operație, dar nu a fost nevoie. Cu exerciţii şi cu pauză reuşeşti să întăreşti musculatura specifică şi poţi să joci mult mai mult tenis, declara tehnicianul care a ajutat-o pe Simona, în cariera ei

Halep nu a uitat accidentarea suferită la Roma

Simona Halep a debutat cu dreptul la Roma, dar gândurile îi stau tot la accidentarea gravă suferită anul trecut, pe zgura italiană.

De ce îmi aduci aminte tu? (n.r.- râde). Bineînțeles că mi-am adus aminte, nu pot să uit ce s-a întâmplat anul trecut, dar nu am luat-o negativ, am zis că s-a întâmplat și anul acesta nu o să se mai întâmple”, a spus Halep, pentru Digi Sport.

Pentru Simona urmează meciul cu Danielle Collins. Partida se va juca miercuri, pe arena “Pietrangeli”, cu începere de la ora 18:00. Cele două sportive s-au mai duelat de două ori în  cadrul circuitului mondial. Prima întâlnire a fost cea din 2014, la US Open, unde Simona s-a impus cu scorul de 6-7, 6-1, 6-2. În 2021, cele două s-au înfruntat din nou, în cadrul turneului de la Montreal. Americanca a câștigat de această dată, cu scorul de 2-6, 6-4, 6-4. La Roma, Simona are șansa să o învingă din nou pe Collins și să preia conducerea întâlnirilor directe.

Mă aștept la un meci greu, ea e o jucătoare competitivă, dar și eu sunt, așa că sper să fie un meci bun. Mă simt bine tot timpul la Roma, am amintiri frumoase, publicul este extraordinar, terenul îmi dă o energie bună. Sper să joc bine și să mă bucur de orașul acesta frumos, a declarat Simona