După divorțul de Reghecampf, Anamaria Prodan și-a canalizat sentimentele către Tibi Dumitrescu

Moldoveanu Camelia / 22.01.2022, 09:17

Aflată în plin scandal cu cel de-al doilea soț, Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a povestit în ce relație este acum cu primul soț. Tibi Dumitrescu, tatăl fetelor impresarei, s-a recăsătorit și are la rândul lui o fetiță. Lucrurile s-au schimbat complet între agentul FIFA și fostul jucător de baschet după ce Corina Caciu l-a convins pe antrenorul CSU Craiova să divorțeze.

Anamaria Prodan: „Tibi este sufletul meu”

Anamaria Prodan a recunoscut că momentul în care a rămas fără Eugen Trică, acesta căsătorindu-se cu Lorena Balaci. a făcut-o să se îndârjească și să-și spună: „eu sunt numărul unu”. Mai mult, ea a avut la început gândul de a se cupla cu Tiberiu, fostul iubit al Lorenei, doar pentru a se răzbuna pe fiica legendei din Bănie.

Revenirea în România a lui Tibi, plecat în străinătate datorită carierei de baschetbalist, a fost prilejul ideal pentru ca Anamaria să-și pună planul în aplicare. Cum socoteala din târg nu se potrivește cu cea de acasă, impresara a ajuns la concluzia că el este omul cu care vrea să-și unească destinul. Din păcate cei doi au divorțat în 2007, după o căsnicie de 9 ani. În comparație cu ceea ce se petrece acum între Ana și Reghe, despărțirea de Tibi Dumitrescu a fost fără resentimente.

Aflată în podcast-ul „La Mijloc”, Anamaria a mărturisit ce legătură are acum cu Tibi, dar și cu familia acestuia. Soția fostului soț îi este cea mai bună prietenă.

Tibi este sufletul meu, omul pe care mă bazez acum cel mai mult. Înainte era după Laurențiu Reghecampf, acum este el. Mă bazez pe el la orice oră din zi și din noapte. Mă sfătuiesc cu el și soția lui. Ea îmi este una dintre cele mai bune prietene, Irina, și o iubesc. Fetița Irinei este și fetița mea pentru că noi așa suntem, o mare familie. Avem o relație extraordinară”

Lorena Balaci o contrazice pe Prodanca: „N-aș putea spune că i-am furat iubitul”

Fiica lui Ilie Balaci a fost în platoul Playsport Live și a vorbit, printre altele, și despre mărturisirile făcute de soția lui Laurențiu Reghecampf. Se pare că lucrurile ar fi stat diferit.

Eu n-am înțeles povestea aia. Este o poveste spusă de Ana la care, sinceră să fiu, nu pot să subscriu. Ideea este că eu n-aș putea spune că i-am furat iubitul pentru că eu la momentul respectiv nu îl cunoșteam pe Eugen Trică. Nu știam cine este. M-am pomenit într-o zi cu un telefon și practic așa a început relația mea cu Eugen, în urma unui telefon. Ulterior, undeva la două-trei luni, am aflat că el a fost cu Ana. Undeva de aici povestea… Ana a spus-o așa, a făcut-o un pic telenovelă să dea bine la reviste. Dar nu, nu aș fi făcut asta.”, a declarat Lorena Balaci în exclusivitate pentru Playsport Live.