E cea mai frumoasă handbalistă din România? Ce face Ana Maria Tănasie în timp ce naționala joacă la Campionatul Mondial: Imaginile care o dau de gol

Catinca Giosanu 06.12.2023, 12:50

Ana Maria Tănasie este de departe una dintre cele mai frumoase sportive de la noi din țară. Tânăra născută la Hunedoara nu a fost inclusă în lotul României pentru Campionatul Mondial de handbal feminin. Ea a depășit cu greu momentul, însă acum are suficiente motive să fie ferită. Crăciunul bate la ușă, iar ea nu vrea ca sărbătorile să o prindă nepregătită.

Ce face blondina în timp ce naționala joacă la Campionatul Mondial

Ana Maria Tănasie, extrema stânga a celor de la Minaur Baia Mare, a făcut parte din lotul României la Trofeul Carpați 2023, dar de data aceasta a fost lăsată pe dinafară. Hunedoreanca nu a fost convocată pentru Campionatul Mondial de handbal feminin. Selecționerul Florentin Pera le-a preferat pe Nicoleta Dincă și Alexandra Dindiligan.

Superba blondină s-a întristat când a văzut lista cu fetele convocate, însă i-a trecut supărarea. Ea a depășit momentul și se gândește deja la sărbătorile de iarnă.

Imaginile care o dau de gol

Jucătoarea celor de la CS Minaur Baia Mare are mare grijă de silueta ei. Tânăra continuă să se antreneze chiar dacă nu a fost selectată pentru a lua parte la Campionatul Mondial de handbal feminin. Ea petrece foarte mult timp în sala de fitness, dovadă imaginile pe care le-a postat în ultima vreme pe pagina sa de Instagram.

Ana Maria Tănasie se antrenează cu greutăți și face eforturi uriașe ca să se întrețină în formă. Din imaginile pe care le postează reiese că tânăra preferă să poarte în timpul antrenamentelor un costum special, care o ajută să consume mai multe calorii într-un timp scurt.

Fanii au fost surprinşi foarte plăcut când au văzut imaginile incendiare cu Ana Maria. Ceea ce nu știu urmăritorii ei însă este că blondina și-a deschis recent o sală de fitness în Baia Mare și încearcă să atragă noi clienți.

Mesajul tricolorelor după calificarea României în grupele principale la CM de handbal

Chiar dacă sunt conștiente că le așteaptă un test dificil, elevele lui Florentin Pera sunt gata să intre pe teren și să se impună în fața rivalelor sale.

Va fi un spectacol, o sală plină, jucăm cu țara gazdă și o candidată la titlul mondial. Noi vom juca la fel, la fel ca în cele două meciuri și vedem ce putem scoate. Luăm fiecare meci și îl tratăm la victorie și sperăm să ne îndeplinim obiectivul.

Pentru noi era foarte important să mergem cu cel puțin două puncte în grupa principală. Ne-am liniștit, dar nu o să ne predăm cu Danemarca, dar știm că și din cealaltă parte vor veni echipe cu care ne vom putea bate de la egal la egal. Vom aborda meciurile inteligent zic eu și cred că vom fi pregătite.

Dacă nu am avea șanse la sferturi nu am vorbit atât de mult despre Jocurile Olimpice. Ne așteaptă  Germania, Polonia și Japonia. Am urmărit deja meciuri. Știm ce ne așteaptă cred că ne putem bate cu ele și consider că suntem pregătite”, a declarat Eliza Buceschi, conform fanatik.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe