„E mare, ocupă mult! Nu sunt obișnuită”. Anamaria Prodan, luată de poliție direct din dric: Ce s-a întâmplat cu impresara

Catinca Giosanu 27.05.2023, 14:10

Anamaria Prodan a revenit în centrul atenției de câteva zile, de când și-a cumpărat o limuzină funerară. Celebra impresară a fost oprită de agenții de la Rutieră în timp ce conducea dricul a cărui valoare se ridică la 100.000 de euro.

Anamaria Prodan, oprită de poliție în trafic

Anamaria Prodan a fost oprită de agenții de poliție deoarece se afla la volanul unui dric. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a oferit câteva declarații cu privire la cele întâmplate. Vedeta a explicat că este vorba despre o afacere în care a intrat de curând.

Mașina este foarte mare și ocupă foarte mult loc. Eu nu sunt obișnuită să conduc un dric și, la un moment dat, am oprit într-un loc să fac schimb cu partenera mea, Gabriela. Am rugat-o pe ea să se așeze la volan până mă obișnuiesc cu Cadillacul. Atunci, au venit și agenții de poliție. S-au uitat la autoturism, ne-au pus câteva întrebări și au văzut că totul era în ordine. Am stat puțin de vorbă, ne-au spus că e frumoasă mașina și apoi am plecat. Nimic mai mult.”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit celor de la wowbiz.ro.

”Ne-au spus că e frumoasă mașina și apoi am plecat”

Fiica regretatei soliste de muzică populară Ionela Prodan s-a asociat cu o prietena ei, Gabriela Lucuțar, supranumită și „Regina Întunericului” care are o firmă de pompe funebre. Fosta vedetă Playboy a recunoscut într-un interviu că nu o pasiona acest domeniu înainte și că i se părea ceva macabru, dar Gabriela a reușit să o convingă că moartea face parte din viața unui om și trebuie să o accepte. Astfel, Anamaria Prodan s-a alăturat afacerii cu pompe funebre și a avut parte și de primul incident.

Moartea este la fel ca și nașterea, botezul sau ca orice altă petrecere. Ea trebuie să arate perfect. Atunci când îți faci ieșirea din viață, aceasta trebuie făcută superb, pentru ca amintirea ta să dăinuie pentru totdeauna.

Partenera mea Gabriela este cea care m-a făcut să mă apropii de această lume și să înțeleg că nu trebuie să-mi fie teamă și că trebuie să fac perfecțiune și din moarte. Noi facem lucruri aparte! Lucruri memorabile și unice, care să dăinuie peste timp.”, a mai spus Anamaria Prodan pentru click.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe