E nebun de furie. Shakira i-a dat încă o lovitură uriașă lui Pique, iar decizia ei e definitivă

Alex Matei 01.04.2023, 19:24

Shakira și-a informat fostul soț că se mută definitiv la Miami împreună cu cei doi copii.

Starul columbian a notificat și avocații că decizia ei este irevocabilă. Pique știa că momentul plecării Shakirei în Statele Unite se apropie, dar se aștepta să-i mai aibă lângă el pe copii măcar 8 luni. Conform planurilor inițiale, Shakira ar fi urmat să treacă oceanul abia în ianuarie pentru ca fiii săi să se acomodeze cu viața de la Miami înainte să înceapă studiile acolo.

Pique nu poate să facă nimic pentru a-și păstra copiii în Barcelona. Condiția ca Shakira să se mute în Statele Unite a fost ratificată în instanță, acceptată de fostul fotbalist al Barcelonei și transmisă autorităților americane. Surse apropiate Shakirei au transmis că hotărârea ei este luată unilateral, fără să se fi consultat cu Pique înainte.

Pique și Shakira s-au despărțit după 12 ani de relație

În luna august, fotbalistul și artista columbiană au transmis un comunicat către agenția de presă EFE prin care au confirmat că nu mai formează un cuplu. Pique începuse deja o relație cu Clara Chia Mari, o fată cu 12 ani mai mică decât el.

„Ne despărțim. O facem ptru binele copiilor noștri, care sunt prioritari, cerem respect și intimitate. Vă mulțumim pentru înțelegere”, au scris cei doi în materialul pe care l-au semnat împreună.

Urmăriți Playsport.ro și pe