E uluitor cu ce a ajuns să se ocupe acum Simona Sensual. “La peste un milion m-aș gândi s-o vând”

George Drafta 21.03.2023, 13:38

Simona Sensual şi-a diminuat apariţiile publice în ultima vreme şi se concentrează mai mult pe afacerea pe care a pornit-o recent.

Fosta iubită a lui Nicu Maharu, de la a cărui dispariţie s-au împlinit zilele trecute 4 ani, a devenit antreprenoare. Şi încearcă să facă bani din industria Horeca. Ea şi-a deschis o cafenea şi mai are în plan să inaugureze alte două în perioada următoare. Simona Suhoi pe numele ei real şi-a inspirat proiectul din străinătate.

Şi îşi propune să o facă profitabilă. Astfel încât la un moment dat să o vândă contra unei sume care să o asigure pentru tot restul vieţii. Secretul afacerii pe care femeia a pus-o pe picioare este faptul că la orice cafeluţă vândută beneficiarul primeşte şi o prăjitură la alegere.

Aşa arată afacerea din care Simona Sensual vrea să se îmbogăţească
Aşa arată afacerea din care Simona Sensual vrea să se îmbogăţească

”Am început de curând, în București, cu o cafenea. Mai am două construcții modulare, dar le-am depozitat undeva. Încă nu le-am deschis. La ora actuală, eu merg pe linia de vânzare, produc și vând, acum, vreau să iau și din altă parte”, s-a destăinuit Simona pentru Cancan.

Preţul corect pentru vânzare

Simona Sensual vrea să aibă mai întâi succes în afaceri. Şi apoi să poată să discute despre o eventuală renunţare la brandul pe care îl construieşte. Vedeta nu vrea să lase la preţ în cazul în care lucrurile vor merge din ce în ce mai bine pentru ea. Mai ales că a plătit nu mai puţin de 100.000 de euro pentru construcţiile modulare în care se dezvoltă afacerea.

Simona Sensual, pe vrremea când era blondă
Simona Sensual, pe vrremea când era blondă

”La peste un milion de euro m-aș gândi s-o vând. Dar acum, cu siguranță nici nu mă gândesc. Vreau să ajung la o asemenea cifră, poate aș da-o atunci. Dar mai e până acolo. Poate într-un an, poate doi, cine știe. Îmi place foarte mult ceea ce fac, îmi place activitatea în sine.

Am fost peste tot, prin țară, dar și la Chișinău. Pentru că am descoperit o prăjitură specială, cu un gust, nu știu cum să spun, moldovenesc. Clientul își creează singur cafeaua. Ai ce alege, dintr-o gamă variată”, adaugă Simona Sensual.

Urmăriți Playsport.ro și pe