Ea e femeia perfectă: Câte halbe cu bere poate să ducă la o masă plină de bărbați. Tu ai putut să le numeri?

Catinca Giosanu 02.10.2023, 10:43

O tânără barmaniță a devenit celebră pe TikTok după ce a postat un video în care arăta câte halbe cu bere poate să ducă la o masă plină de bărbați. Pe imagini se vede că blondina este foarte îndemânatică. Tânăra s-a filmat în timp ce transporta peste zece halbe pline cu bere și le-a arătat și fanilor săi cum se organizează înainte de a servească băutura la mesele clienților.

O tânără a devenit virală pe TikTok datorită jobului său

Angajata unui restaurant a devenit virală după ce a distribuit un videoclip cu abilitățile sale uluitoare de a căra halbe. Verena Angermeier a postat imaginile pe TikTok în urmă cu o săptămână. Videoclipul a fost realizat undeva în Munchen, Germania.

Tânăra a ținut să le arate tuturor cum organizează 13 halbe de bere înainte de a le transporta cu ușurință de la bar. Imaginile i-au impresionat complet pe fani. Internauții au felicitat-o pe tânără pentru abilitățile sale. Faimoasa ospătăriță a atras peste 3600 de comentarii.

@verenaangermeier #oktoberfest2023 #oktoberfest #bier #beer #13 #maßbier #waitress #firstround #wiesn #schützenfestzelt #volksfestbedienung #bedienung ♬ Originalton – Verena

Tânăra ospătăriță a fost bombardată cu mesaje de tot felul

Jurnaliștii de la Daily Mail titrează că ospătărița devenită celebră peste noapte se ghidează după o tehnică clară când apucă dele 13 halbe de bere. Ea organizează 12 dintre halbele de bere în cercuri mici de câte șase, apucând cele două cercuri cu fiecare mână, înainte de a pune una peste cealaltă și de a glisa cea de-a 13-a bere pe mijloc.

O persoană din mediul online a catalogat-o pe Verena drept „femeia perfectă”, în timp ce alții i-au propus să se căsătorească cu ei. Un utilizator TikTok a afirmat că nu poate înțelege cum de tânăra transpotă 13 halbe cu bere deodată, că el abia reușește să își care cana de cafea.

Ce naiba… Nu pot nici măcar să-mi car cana de cafea din bucătărie până la canapea fără o defecțiune majoră!!!”, a scris internautul.

Un altul a spus: ”Trebuie să țin o halbă de bere cu ambele mâini, așa că WOW și cum?”.

Imaginile cu Venera au strâns peste 54 de milioane de ori. Acesta are 3,3 milioane de like-uri și peste 14.000 de comentarii. Însă unii oameni nu au fost încântați de un aspect al videoclipului, subliniind că unele dintre halbele de bere nu erau chiar pline.

@verenaangermeier #schützenfestzelt #oktoberfest #oktoberfest2023 #bier #beer #wiesn #maßbier #13 #waitress #volksfestbedienung #bedienung #waitresslife #happy #maß #octoberfest #kraft #hardwork ♬ Originalton – Verena

Urmăriți Playsport.ro și pe