Ea este femeia care are un copil cu Radu Banciu! Cu ce se ocupă Laura, partenera de viață a celebrului prezentator tv

George Drafta 26.01.2023, 05:58
Ea este femeia care are un copil cu Radu Banciu! Cu ce se ocupă Laura, partenera de viață a celebrului prezentator tv

Radu Banciu este unul dintre cei mai cunoscuţi realizatori de emisiuni tv de la noi din ţară. Dacă mulţi l-au urmărit de-a lungul timpului pe micul ecran, puţini au aflat însă detalii cu privire la viaţa sa personală.

Radu Banciu este destul de discret în ceea ce priveşte familia sa. Foarte rar el afişându-se alături de soţia sa şi de fiica sa. Laura Maria Banciu îi este alături jurnalistului de ani buni şi este manager de hotel. Luând în considerare meseriile celor doi este clar că aceştia preţuiesc fiecare clipă în care pot sta împreună. Într-un interviu acordat revistei Tango în urmă cu mai mulţi ani Banciu povestea că uneori activitatea pe care o desfăşoară îi lasă fără energie atunci când ajung acasă.

Radu Banciu este cunoscut pentru emisiunile sale pline de critici la adresa personajelor din sportul românesc şi internaţional
Radu Banciu este cunoscut pentru emisiunile sale pline de critici la adresa personajelor din sportul românesc şi internaţional

„Doar sâmbata suntem amândoi liberi. Acum stăm împreună exact cum stau atâţia alţi oameni, creştem împreuna un copil, dar în rest, ce relaţie poţi să ai dacă te vezi o oră pe zi? Adică, să stai o oră sau două pe zi cu familia este, până la urmă, o traumă şi la adresa familiei şi la adresa ta.

Eu îmi petrec cea mai mare parte a timpului cu oamenii cu care sunt coleg. Sunt femei pe care le văd într-un an de sute de ori mai mult decat pe nevastă-mea. Mă ataşez de ele, teoretic. Am complicităţi mai multe. Când vin acasă, sunt obosit, mă culc, sau ea e obosită… am mult mai puţin de discutat cu ea”, a fost descrierea făcută de Radu Banciu.

Moment greu pentru cuplu

Radu Banciu a recunoscut că este un familist convins. În ciuda tentaţiilor cu care orice bărbat se confruntă de-a lungul vieţii.

Radu Banciu realizează în prezent emisiuni la Prima Sport
Radu Banciu realizează în prezent emisiuni la Prima Sport

La un moment dat, chiar i-a mărturist partenerei sale că s-a îndrăgostit de o altă femeie, dar şi-a dat seama că nu are cum să abandoneze total ceea ce a construit cu greu în atâţia ani.

„Am avut puterea să-mi dau seama că, nici dacă aş pleca şi aş sta într-o astfel de iubire, excepţională sufleteşte, nu aş putea să las în urmă totul. Nu aş fi fericit 100% lăsând în spate o parte din mine, pentru că nu am cum să plec cu totul. Eu nu pot să plec de lânga un copil, de lângă nevastă, de lângă tot ce înseamnă o familie, cu totul.

Dacă eram altfel şi aş fi putut să fac asta, probabil că aş fi plecat. I-am spus asta şi nevesti-mii, de mai multe ori. Dacă aş fi ales numai sufleteşte, aş fi plecat. Sunt vulnerabil, nu mă îndrăgostesc în fiecare zi, dar am momente pe care le ţin pentru mine, suferinţele astea… Bine, persoanele în cauză ştiu despre ce e vorba”, a mai povestit omul de televiziune.

Urmăriți Playsport.ro și pe