El e bărbatul celebru care s-ar căsători cu Simona Țăranu de la Digi Sport: „Îmi plăcea de când eram mic”

Alex Matei 11.09.2023, 11:25

Fără doar și poate, Simona Țăranu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare sportive din România.

Vedeta de la Digi Sport nu doar că este prezentă aproape zilnic pe micile ecrane, dar dar are și aproape 100.000 de urmăritori pe Instagram, devenind un influencer de succes.

Chiar dacă este prezentatoare la Digi Sport, numele Simonei Țăranu s-a auzit recent și la PRO TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde invitat a fost Radu Țibulcă, la provocarea sosurilor picante.

Printre întrebările la care a fost nevoit să răspundă Radu Țibulcă și a preferat să nu mănânce iute, astfel că Măruță a citit întrebarea, s-a regăsit și „De ce vedetă din showbiz-ul românesc ai fost îndrăgostit, dar nu ai avut niciodată curajul să îi mărturișești?”.

Radu Țibulcă nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns: „Simona Țăranu”! Iar Cătălin Măruță a afirmat că el tocmai ce s-a întâlnit în urmă cu doar câteva zile cu ea.

„Eu prefer să nu o întâlnesc, că are bărbat, e măritată”, a spus Radu Țibulcă.

Ce știe Radu Țibulcă despre Simona Țăranu

Apoi, o altă întrebare la care Radu Țibulcă a trebuit să răspundă a fost numele unei femei din lumea mondenă cu care s-ar însura și mâine, dacă ar putea.

„Nu știu, cred că tot Simona Țăranu. Îmi plăcea de când eram mic, eu așa am ajuns să mă uit la știrile sportive”, a răspuns acesta.

„Deci mergem tot pe Simona Țăranu… Ai zis că e măritată… Numește femeia din showbiz-ul românesc cu care te-ai căsători și mâine, dacă ți-ar propune asta sau dacă ar accepta… Simona Țăranu”, a spus Cătălin Măruță, în timp ce a citit și întrebarea.

„Ar trebui să fie divorțată, ca să ne căsătorim. Soțul ei e din Piatra Neamț. În Piatra Neamț au fost asasinate la comandă acum câțiva ani… Stai să vezi ce pățesc acum pentru răspunsurile astea. Are și un câine de luptă… bichon. O stalker-esc”, a mai spus Radu Țibulcă.

Urmăriți Playsport.ro și pe