El este, de fapt, ”nașul” Simonei Halep! S-a aflat cum l-a cunoscut marea campioană pe bărbatul vieții ei!

Bordei Radu / 29.07.2021, 12:29
El este, de fapt, ”nașul” Simonei Halep! S-a aflat cum l-a cunoscut marea campioană pe bărbatul vieții ei!

Simona Halep nici nu are timp să se mai gândească la tenis. Are parte de foarte multe evenimente fericite în viața ei personală. Fostul lider mondial trăiește o frumoasă poveste de dragoste, alături de omul de afaceri Toni Iuruc. Cei doi sunt foarte fericiți și deja au stabilit planurile de nuntă. Cununia religioasă ar trebui să aibă locul anul viitor,

Totul pare stabilit, inclusiv perechea de nași. Presa a speculat că ales pentru a fi părinte spiritual ar fi Dani Caramihai, vărul lui Toni Iuruc. Acesta ar fi și principalul motiv pentru care cei doi sunt împreună.

Dani Caramihai, „nașul” Simonei și a lui Toni. El a fost cel care i-a adus împreună

Un apropiat al celor două familii, Dani Caramihai, ar fi omul care a intermediat întâlnirile dintre Simona și Toni, la începutul relației. Așa cum se obișnuiește la machidoni, Dani l-ar fi prezentat pe Toni campioanei noastre. Și de aici a pornit frumoasa poveste de dragoste, care acum se va lăsa cu o nuntă. De aceea oamenii au anunțat că tot Dani ar fi cel care va fi și părintele spiritual al celor doi, la cununie. De alftel, despre acesta presa a scris în trecut că ar fi fost implicat într-un dosar DNA, alături de Andrei Hrebenciuc, actualul logodnic al Danei Budeanu.

Se pare, însă, că Simona și Toni ar avea alte planuri. Prosport informează că un alt apropiat al mirelui ar fi cel care va fi alesul cuplului pentru nuntă. Este vorba de un om de afaceri de succes, Toni Mihale, alături de soția lui Cristina. Acesta ar fi cem mai bun prieten al logodnicului Simonei Halep, de aceea cei doi l-ar fi rugat să îi însoțească la altar.

Simona și Toni Iuruc au făcut deja o petrecere fabuloasă, de logodnă

Invitații s-au simțit de minune la vila cuplului, de la Izvorani. Cei doi ar fi petrecut pentru a sărbători în avans cununia civilă. Viitorii miri au primit cadouri, Simona a avut brațele încărcate de flori și a radiat de fericire.

Și tatăl sportivei, Stere Halep, este foarte satisfăcut de alegerea campioanei de tenis. Părintele a recunoscut că familia este încântată de viitorul soț al sportivei, pe care îl consideră alegerea ideală. Tot ce rămâne, acum, este ca cei doi să își întemeieze familia.

E băiat bun, altfel nu-l alegeam. Dacă ei i-a plăcut și nouă ne place La început, orice copil își întreabă părinții dacă le place alesul, ce părere au despre el. I-am zis, daca ție îți place, și nouă ne place. Eu sunt deja bunic, din partea fiului, știu cum e. Iar când o vrea Dumnezeu, o să ne dăruiască și ea un nepoțel sau o nepoțică. Bineînțeles că ne dorim asta, a declarat Stere, pentru Playsport