El este, de fapt, primul iubit al Simonei Halep! Cu ce se ocupă astăzi bărbatul

Giosanu Catinca / 10.04.2021, 17:19
El este, de fapt, primul iubit al Simonei Halep! Cu ce se ocupă astăzi bărbatul

Cu toții știm sau cu cine se iubește în momentul de față Simona Halep, însă puțini au cunoștință despre cine este, de fapt, primul iubit al numărului trei mondial! Despre cine este vorba și cu ce se ocupă astăzi bărbatul?

El este, de fapt, primul iubit al Simonei Halep!

Simona Halep și Toni Iuruc sunt de ceva vreme împreună, iar acum omul de afaceri o însoțește pe Simona la majoritatea turneelor de tenis la care sportiva din Constanța participă. Ei par foarte fericiți împreuna și își țin relația departe de ochii curioșilor. Așa se explică și fotografiile de rare în care apar împreună. Cei doi sunt pregătiți să ducă relația la următorul nivel, în curând.

Dacă despre povestea de dragoste pe care o trăiește Simona Halep alături de Toni Iuruc a auzit mai toată lumea, despre primul ei iubit nu prea se cunosc detalii. Noi am ales însă să aducem în atenția publicului detalii din viața campioanei noastre. Așadar, să aflăm cine a fost, de fapt, cel care s-a iubit cu Simona Halep.

Cum ar fi luat sfârșit relația dintre cei doi?

Andrei Mlendea este bărbatul cu care Simona s-ar fi iubit la 18 ani, bifând, totodată, prima dragoste, conform SpyNews.ro. S-au despărțit la scurt timp, iar câţiva ani mai târziu, şi-au mai dat o şansă. Ca iubiţi şi ca parteneri în tenis. El era cel care o antrena pe Halep la vremea respectivă. Totul până la începutul lui 2013, când au încheiat colaborarea pe ambele planuri. Gurile rele spun despre Andrei Mlendea că a fost concediat de tatăl Simonei. Totul s-au fi întâmplat în momentul în care acesta a simțit că între cei doi se leagă o relație.

Andrei Mlendea a fost primul iubit al Simonei Halep
Andrei Mlendea a fost primul iubit al Simonei Halep

Cu ce se ocupă astăzi bărbatul

Legătura sentimentală dintre Simona Halep și Andrei Mlendea a fost dezvăluită de primul antrenor al lui Halep, Ioan Stan.

Ştiu că a avut o relaţie cu un antrenor tânăr care a antrenat-o înaintea lui Marcu (n.r. – Andrei Mlendea). Nu-mi amintesc cum îl cheamă, dar tatăl ei l-a concediat când a simţit că e ceva între ei. Nu i-a convenit că Simona avea o relaţie cu antrenorul.”, a mărturisit tehnicianul, în urmă cu câțiva ani.

În prezent, Andrei Mlendea este căsătorit și are doi copii, o fată și un băiat. El este în continuare un antrenor extrem de apreciat în lumea sportului alb. Tot Andrei a pregătit-o și pe Jelena Jankovic (Serbia). Fost număr 1 mondial a colaborat și cu Marius Copil, dar și cu Ana Bogdan.

Primul iubit al lui Halep este căsătorit și are doi copii
Primul iubit al lui Halep este căsătorit și are doi copii / Sursa Foto: Instagram