Este război total în cuplul Prodan – Reghecampf. O distruge pe Anamaria Prodan. Dezvăluiri despre infidelitate și amor pe ascuns

Giosanu Catinca / 21.10.2021, 12:33
Este război total în cuplul Prodan – Reghecampf. O distruge pe Anamaria Prodan. Dezvăluiri despre infidelitate și amor pe ascuns

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf trec prin cea mai dificilă perioadă din viața lor de cuplu. Impresara este foarte afectată de tot ceea ce se întâmplă, iar acum primește o lovitură de proporții. O altă femeie iese la atac și o distruge pe soția tehnicianul român. Dezvăluiri despre infidelitate și amor pe ascuns.

Dezvăluiri șocante despre Anamaria Prodan

Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan şi tehnician. Femeia care i-a dăruit primul copil lui Reghe a rememorat momente din perioada în care forma un cuplu cu celebrul tehnician. Aceasta a explicat când și cum s-au cunoscut, de fapt, Anamaria Prodan și antrenorul celor de la Universitatea Craiova. De asemenea, a evidențiat la ce metode ar fi recurs impresara pe care Reghecampf a decis să o părăsească și de care a intentat divorț, pentru a-l atrage pe Reghe în mrejele ei.

Fiica regretatei soliste Ionela Prodan a apărut în repetate rânduri la tv pentru a povesti începutul relației sale cu Laurențiu Reghecampf. Agentul a spus ferm că nu și-a clădit fericirea pe nefericirea altei femei. Ba din contră! Ea susține că „Soarele” a răsărit pe strada ei într-un moment în care mariajul lui nu mai funcționa. În concluzie, nu Anamaria Prodan ar fi reprezentat motivul divorțului, cel puțin așa consideră cea care l-a dat în judecată pe Dennis Man.

Mariana Pfeiffer: ”Anamaria Prodan minte”

Mariana Pfeiffer a fost uimită de afirmațiile făcute de sexy-impresară, dar s-a abținut de la comentarii. Acum însă, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf a dat cărțile pe față. Femeia a dezvăluit că lucrurile ar fi stat, de fapt, altfel.

Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!

Adevărul este că Laurențiu și Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul național de tineret, iar prima dată când s-a culcat cu el a fost pe vremea când el era într-un cantonament cu naționala de juniori, cazat la Hotelul Internațional, prin 1998, pe vremea când echipa era antrenată de Victor Pițurcă.”, a declarat Mariana Pfeiffer, pentru Cancan.ro.

Totodată, Mariana susține că atunci când a divorţat, Anamaria era însărcinată, la fel cum e Corina acum.

Karma funcționează. În cazul lui Laurențiu, căsnicia s-a oprit după 13 ani de căsnicie. Parcă totul este tras la indigo. Și atunci, ca și acum, Laurențiu a aflat că va deveni tată după șase luni de când ne separasem, rugându-mă să divorțez cât mai repede, întrucât cealaltă este gravidă. Și, într-adevăr, i-am acordat divorțul în două luni.

L-am înțeles și l-am ajutat pentru ca al doilea fiu al lui să-i poată purta numele.