EXCLUSIV | Anamaria Prodan a pregătit marea lovitură, care să îl distrugă pe Reghe. A făcut bilanțul lucrurilor „furate”. Sunt bunuri de 1 milion de euro

Andrei Alexandra 22.09.2022, 13:01
EXCLUSIV | Anamaria Prodan a pregătit marea lovitură, care să îl distrugă pe Reghe. A făcut bilanțul lucrurilor „furate”. Sunt bunuri de 1 milion de euro

EXCLUSIV | Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este departe de a se fi încheiat. Impresara a anunțat în urmă cu puțin timp că cel care îi este încă soț în acte urmează să se prezinte în fața instanței zilele viitoare, pentru a da socoteală referitor la gesturile nepotrivite pe care le-a făcut la adresa ei. Concret, vedeta îl acuză pe tehnician că ar fi sustras din casa bunuri.

Anamaria Prodan continuă să îl atace pe Reghecampf

Anamaria Prodan vrea să își recupereze prejudiciul, așa că l-a dat în judecată pe fostul antrenor al Universității Craiova. Impresara a avut grijă să strige în gura mare când a făcut plângerea penală, pentru ca toată lumea să știe că tehnicianul român a sustras bunurile și banii familiei Prodan Reghecampf pentru a-i face pe plac amantei, care i-a dăruit între timp un copil.

Joi, s-a aflat că Reghe a fost chemat de urgență în țară să dea explicații cu privire la cele întâmplate. El ar trebui să se prezinte în decursul acestei zile la audieri. Ulterior, va trebui să se întâlnească față în față cu Prodanca la Tribunalul din la Buftea, pentru a finaliza divorțul.

Acuzații grave la adresa tehnicianului

Playsport.ro a aflat că sexy impresara îl acuză acum pe Reghecampf că ar fi luat din căminul conjugal bunuri în valoare de un million de euro. El ar fi sustras obiecte precum tablouri, bijuterii sau ceasuri extrem de scumpe.

Surprinzător este că Laurențiu Reghecampf infirmă acuzațiile și le califică drept false, defăimătoare și tendențioase. Oficialul a evidențiat că el a luat din casă numai ce i se cuvinea, adică bunurile lui, nimic mai mult.

”M-am chinuit 15 ani!”

Fiica Ionelei Prodan consideră că Reghe nu realizează cât de mult a investit ea în imaginea lui și nu numai. Impresara apreciază că antrenorul lui Neftchi Baku este sub influența Corinei Caciuc și nu mai apreciază la acest moment nimic din ceea ce a făcut ea pentru ca el să devină ceea ce este astăzi.

„Acestea sunt problemele familiei pe care sper și mă rog la Dumnezeu să le închidem, cu cât mai repede cu atât mai bine. M-am săturat să facem deliciul presei de atâția ani. Reghe nu realizează acest lucru pentru că a fost ușor în mintea lui să-i construiesc o asemenea imagine, un asemenea nume și o asemenea carieră.

Eu însă știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ. Este fericit, are o nouă familie, are un contract în străinătate, nu avem de ce să stăm legați unul de altul.”, a declarat recent Anamaria Pordan