EXCLUSIV. Bebeto, prins în ”lanțuri” de Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Se naște un scandal uriaș

Ștefănescu Dragoș / 30.07.2022, 18:25
EXCLUSIV. Bebeto, prins în ”lanțuri” de Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Se naște un scandal uriaș

Divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan este departe de final. În urmă cu ceva timp, tehnicianul a devenit din nou tată, Corina Caciuc dăruindu-i un fiu. Laurențiu Reghecampf se pregătește acum de botezul fiului cel mic, dar a primit o lovitură dură din partea lui Bebeto. Acesta refuză să meargă la botezul fratelui mai mic, fiind în continuare extrem de dezamăgit de alegerile făcute de tatăl său.

Bebeto, lovitură dură pentru Reghecampf. Copilul refuză să meargă la botezul fratelui său mai mic

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se află în plin proces de divorț, iar fiecare nu ratează nicio o ocazie de a-și trimite reciproc săgeți. Tehnicianul pare însă să fi trecut peste toate neplăcerile create de acest divorț. El își continuă viața alături de Corina Caciuc, cea care i-a dăruit de curând un fiu.

Conform surselor PlaySport.ro, Laurențiu Reghecampf se pregătește acum de botezul fiului său cel mic. Tehnicianul a primit însă o lovitură dură din partea lui Bebeto, fiul său din căsnicia cu Anamaria Prodan. Copilul refuză să meargă la botezul fratelui său mai mic. Mai mult, Bebeto i-a transmis lui Laurențiu Reghecampf să fie fericit alături de noua sa familie.

Atitudinea lui Bebeto este explicabilă, având în vedere influența pe care o are asupra sa Anamaria Prodan. În aceste situații neplăcute, copiii cad la mijloc între părinții care s-au despărțit, fără a înțelege pe deplin subterfugiile conflictului dintre aceștia.

Anamaria Prodan, dezvăluiri dureroase din culisele divorțului de Laurențiu Reghecampf. ”Copiii abia l-au iertat”

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ținut capul de afiș al presei românești în ultimele luni. Scandalul iscat între cei doi a avut însă repercusiuni și asupra copiilor lor.

În cadrul podcast-ului lui Luis Lazarus, Anamaria Prodan a dezvăluit cât de mult au suferit copiii atunci când au aflat despre relația extraconjugală a lui Laurențiu Reghecampf. Luca, fiul cel mare al tehnicianului, a venit plângând acasă când a aflat că tatăl său are o relație cu Corina Caciuc. Mai mult, Anamaria a explicat că toți copiii au fost afectați de gestul tatălui lor, pe care cu greu l-au iertat ulterior.

Băiatul meu cel mare, povestirile băiatului meu cel mare, care a venit acasă prima dată plângând. Și care abia l-a iertat. Și el și Bebe și copiii abia l-au iertat. Dacă el e cum bate vântul… S-a dus exact tras de curent. Toată lumea a încercat să-l tragă din vârtej, iar el mai tare se trăgea în vârtej”, a declarat Anamaria Prodan.