EXCLUSIV. Dezastru pentru Simona Halep. Visul i-a fost năruit. Imaginile de la fața locului spun tot

Giosanu Catinca / 22.06.2022, 13:09

Afacerile celei mai bune jucătoare sunt pe butuci. Fostul lider mondial a crezut că poate face bani frumoşi din pasiunea sa, însă nu a fost așa. Magazinul Simonei Halep a fost închis la doar un an de la dechidere. La fel s-a întâmplat și cu terasa de la Constanța.

Simona Halep, probleme în afaceri

Simona Halep, ajunsă în 2017 pe prima poziție în clasamentul mondial al jucătoarelor de tenis, este în acest moment cea mai cunoscută prezență feminină din tenisul românesc.

Românca a avut evoluții extraordinare de-a lungul timpului. Ea are în palmares 23 de titluri WTA la simplu și speră să mai câștige câteva până când își va agăța racheta în cui. Nu îi va fi ușor, pentru că în ultimul an a suferit mai multe accidentări, care au împiedicat-o să evolueze la mai multe turnee. Nici în afaceri nu are prea mult succes.

Simona scoate milioane din tenis, dar pierde bani în afaceri

Se pare că Simonei Halep i-a mers bine doar un an cu magazinul de haine și terasa de la Constanța. Ambele sunt închise și se pare că ambele afaceri au fost puse pe butuci de criza Covid-19. Atât magazinul, cât și terasa sunt situate într-o zonă foarte bună din Constanța. Cele două locații se află la doi pași de portul Tomis.

Antreprenorii români consideră că zona în care se află magazinul Simonei Halep este chiar foarte potrivită pentru un asemenea business. Problema este că românii și-au schimbat comportamentul odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus.

Sportiva a fost nevoită să își închidă restaurantul

Jucătoarea din Constanța a făcut un magazin de îmbrăcăminte în locul cafenelei falimentare, dar oamenii nu mai cumpără haine. Românii au fost foarte afectați de pandemia de covid. Mulți au rămas fără un loc de muncă, iar scumpirile din acest an i-au lăsat pe mulți fără economii.

Având în vedere situația dată, Simona Halep a fost nevoită să își închidă restaurantul. La fel s-a întâmplat și cu terasa de la malul mării. Locația nu a avut suficienți clienți, deși este amplasată într-o zonă foarte bună.

De afacerile Simonei Halep se ocupă fratele sportivei. Jucătoarea de tenis este foarte ocupată cu antrenamentele și nu are timp pentru așa ceva. Marea noastră campioană mai deține și un hotel la mare.

Hotelul deținut de Simona Halep se află chiar lângă Aqua Magic Mamaia și este cotat la un scor de 9,6 pe Booking.com.