EXCLUSIV. Gelozia și telefonul misterios dat de Mario Iorgulescu înainte de accidentul mortal. Fiul șefului LPF pleca să îl bată pe Alex Pițurcă!

Andrei Alexandra 23.11.2022, 16:26
EXCLUSIV. Gelozia și telefonul misterios dat de Mario Iorgulescu înainte de accidentul mortal. Fiul șefului LPF pleca să îl bată pe Alex Pițurcă!

La trei ani distanță de la accidentul mortal în care a fost implicat Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, informații esențiale au fost descoperite de Playsport și îți sunt prezentate azi în exclusivitate! E vorba de elemente care se află în dosarul cazului și la îndemâna procurorilor, conturând de acum o nouă dimensiune a tragediei. Și care implică personaje publice noi!

Mai exact, fiul antrenorului Victor Pițurcă, fostul selecționer al României, se dovedește a fi un nume important în tot contextul teribilului eveniment. Iar desfășurarea implică gelozie, amenințări și o tentativă de răfuială care s-a încheiat îngrozitor.

Informații în premieră din dosarul cazului

Pe 7 septembrie 2019, fiul lui Gino Iorgulescu a plecat la volanul unei mașini Aston Martin dinspre petrecerea organizată în afara Bucureștiului, către Capitală. O ceartă telefonică a lui Mario cu prietena lui a premers descinderea tânărului.

În zorii acelei zile, a intrat pe contrasens și a intrat într-un alt autoturism. Șoferul Daniel Vicol, 24 de ani, a murit iar testele au scos la iveală faptul că fiul președintelui Ligii consumase alcool și droguri. 

Așa s-ar putea rezuma ce se știa până acum, iar situația actuală îl plasează pe Mario Iorgulescu într-o clinică din Italia, în vreme ce justiția își urmează pașii procedurali. Doar că Playsport a aflat informații esențiale care construiesc rechizitoriul procurorilor și fundamentează dosarul cazului!

Drumul lui Mario viza confruntarea cu Alex Pițurcă!

Aflat la petrecerea din afara Bucureștiului, Mario a avut o ceartă telefonică în care a fost implicată prietena lui, Maria. Doar că, dincolo de această convorbire, a mai existat un apel! Și unul foarte important! 

Un prieten i-a telefonat lui Mario și i-a transmis că se află într-un club din Capitală, unde Maria dansează și e în tandrețuri cu… Alex Pițurcă! Fiul lui Victor Pițurcă! Mario a făcut o criză de furie la petrecere și l-a sunat… chiar pe Alex Pițurcă

I-a reproșat lipsa de respect, faptul că îi abordează prietena, mai ales că nu erau străini unul de celălalt, se cunoșteau și exista chiar o oarecare amiciție între cei doi.

Mai mult decât atât, Mario a trecut la amenințări și, apoi, nu s-a mulțumit cu atât. A plecat spre București să rezolve față în față situația cu Alex Pițurcă! Cu bătaia, după cum tunase la telefon!

Fiul lui Piți a refuzat inițial declarațiile. Apoi, a confirmat tot!

Așadar, în momentul producerii accidentului cumplit, Mario Iorgulescu venea spre București pentru a se răfui cu Alex Pițurcă! Până azi, nu s-au cunoscut aceste detalii, dar nici faptul că fiul lui Victor Pițurcă a fost chemat în mai multe rânduri pentru declarații de către organele de anchetă. Iar acesta… a refuzat!

Abia în urma veștii că următorul pas ar fi mandatul de aducere, că va fi luat de acasă, Alex Pițurcă a acceptat și s-a dus să contribuie cu informațiile pe care le deține la elucidarea cazului.

În fața anchetatorilor, Alex a confirmat că a primit telefonic acele amenințări cu bătaia de la Mario și că se aștepta ca fiul lui Gino Iorgulescu să vină în București, fiind în plină criză de furie.

Confruntarea dintre cei doi nu s-a mai produs, însă. Mario a fost implicat în accident la marginea Capitalei, iar deznodământul a fost mai grav decât orice soluție s-ar fi găsit pentru episodul de gelozie…

 

Urmăriți Playsport.ro și pe