EXCLUSIV. Gigi Becali și Valeriu Iftime au finalizat un nou transfer: „Am rezolvat! Mă exaspera” VIDEO Playsport Live

Robert Zanfir 15.08.2022, 19:00
EXCLUSIV. Gigi Becali și Valeriu Iftime au finalizat un nou transfer: „Am rezolvat! Mă exaspera” VIDEO Playsport Live

Valeriu Iftime a dezvăluit la Playsport Live că a închis „cazul Olimpiu Moruțan”. Finațatorul lui FC Botoșani spune că Gigi Becali a plătit o sumă de bani pentru a stinge datoria în contul mijlocașului, după plecarea acestuia la Galatasaray.

FC Botoșani este liderul surprinzător al Superligii, după victoria de pe terenul lui CFR Cluj. Pentru moldoveni urmează duelul cu FCSB, iar Valeriu Iftime spune că e cazul ca echipa lui să rupă „tradiția” nefastă din întâlnirile cu roș-albaștrii. Omul de afaceri din Moldova și latifundiarul din Pipera tocmai au încheiat „cazul Olimpiu Moruțan”.

Gigi Becali și Valeriu Iftime au finalizat un nou transfer

Transferul lui Olimpiu Moruțan de la FCSB al Galatasaray a provocat o serie de discuții între Valeriu Ifime și Gigi Becali. Patronul lui FC Botoșani a cerut un rest de plată, în urma transferului mijlocașului în Turcia. Cum bașkanii de la Istanbul l-au dus cu vorba pe Gigi Becali, acesta a amânat plata către Botoșani.

„E rezolvat cu Moruțan, am rezolvat. Tot, tot, tot. În mod normal trebuia să plătească vreo 300 de mii de euro, 300 și ceva, și a dat 200.

Trebuia să îmi da banii după nu știu cât timp, când încasau și ei. Iar eu i-am spus să finalizăm odată toată tărășenia asta, pentru că mă exaspera așa”, a spus Valeriu Iftime la Playsport Live.

Moruțan, mărul discordiei între Becali și Iftime

Conform contractului dintre cele două cluburi, după ce l-a cedat la FCSB în 2018, FC Botoșani a păstrat 9% dintr-un eventual transfer al lui Olimpiu Moruțan.

Gigi Becali poate câștiga o altă sumă de pe urma lui Moruțan. Mijlocașul a debutat la Pisa, iar italienii sunt încântați de transferul românului. Dacă îl vor transfera definitiv de la Galatasaray, FCSB ar putea primi încă 400 de mii de euro.

Întrebați-l pe domnul Becali. Nu e nicio ceartă, eu chiar sunt relaxat, îi voi lua. Doar că una e să-mi dea puțini bani acum, ca și cum m-ar ajuta, și alta e să-mi dea toți banii. Deocamdată nu am luat niciun ban, dar îi voi primi.

Am avut o discuție în Turcia cu domnul Becali și am avut o înțelegere, dar nu ne-am înțeles la suma exactă. Am zis că decât să-mi dea trei sferturi din bani acum, îi vreau pe toți odată. Nu e vorba de camătă aici, nu am nevoie de niciun ban în plus”,
Valeriu Iftime, la începutul anului.