EXCLUSIV. Împietrită de durere, Anamaria Prodan a fost surprinsă astăzi, în București! De ce a venit de urgență în România FOTO

Moldoveanu Camelia / 16.04.2021, 15:45

Anamaria Prodan s-a întors în România de urgență din Arabia Saudită! Ea a fost surprinsă împietrită de durere astăzi, în București. În poze se vede cum plânge alături de familie. Au trecut trei ani de la moartea Ionelei Prodan.

La 3 ani de la moartea Ionelei Prodan, Anamaria Prodan este împietrită de durere

Parastasul Ionelei Prodan
Parastasul Ionelei Prodan

În ultima vreme am tot văzut-o pe Anamaria Prodan strălucind de fericire pe rețelele de socializare. Aflată în Arabia Saudită alături de fiu ei, Laurențiu Reghecampf Jr. , impresara s-a întors de urgență în România.

Paparazzi playsport.ro au fotografiat-o așa cum numai în urmă cu trei ani a mai fost văzută, împietrită de durere! Impresara nu uită niciodată că la mijlocul lunii aprilie trebuie să se întoarcă în țară pentru a-i face parastasul celei mai iubite ființe din viața ei.

De această dată, Ionela Prodan a avut parte un parastas mai restrâns din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Cu toate acestea, sexy-impresara și-a pomenit iubita mamă așa cum se cuvine.

Reghe nu i-a fost alături soției sale

Din fotografii putem observa că marele absent de la parastas a fost chiar soțul Aneimaria Prodan. Laurențiu Reghecampf a lipsit astăzi de la slujba făcută în memoria celei care-l considera copilul ei.

Alături de impresară, lângă mormânt, s-au aflat Laurențiu Reghecampf Jr și Rebecca, fiica Anei. Nu doar Reghe a lipsit, nici Sarah nu a fost astăzi la cimitir pentru a participa la slujba bunicii sale.

Cavou de 18.000 de euro pentru „iubirea vieții ei”

Trecerea în neființă a Ionelei Prodan a lăsat un gol adânc în sufletul familiei. Nu doar familia îi duce dorul, pentru că ea a fost una din cele mai apreciate și iubite interprete de muzică populară din România.

Ionela este înmormântată lângă Traian Tănase, tatăl impresarei și bărbatul cu care ,marea cântăreață de muzică populară, s-a căsătorit la trei zile după ce s-au cunoscut.

Pentru cea mai mare dragoste a ei, Anamaria Prodan nu s-a uitat niciodată la bani. Atunci când se afla în viață, Ionela primea de la impresară foarte multe cadouri extrem de scumpe. Probabil pentru că voia să-i arate cât o prețuiește și cât apreciază ceea ce a făcut pentru ea, Ana îi oferea mamei sale o viață de lux.

Chiar și la după moartea artistei, impresara a cheltuit o sumă fabuloasă pentru mama sa. Mai exact, a dat 18.000 de euro pentru un cavou impresionant din  Cimitirul Bellu.

Tu nu ai murit! Și nu o vei face vreodată! Tu ai fost și vei rămâne forța vieții mele! Tu ești icoana vieții mele! Știu că acolo unde ai plecat, vei conduce corul îngerilor, iar vocea ta va răsuna mult mai tare și mai frumos în tot raiul și în inima mea! Drum bun, iubirea vieții mele!”, a fost o parte din mesajul postat de impresară pe 16 aprilie 2018

Mesajul emoționant postat pe Instagram astăzi

Pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Belu se află mormântul regretatei Ionela. Negru, simplu și cu un mesaj emoționant scris de Anamaria și sora sa, Anca Prodan. Cele două fiice și-au lăsat iubirea mărturie pe piatra de la căpătâiul Ionelei Prodan și a lui Traian Tănase.

Astăzi, în ziua în care Ionela împlinește 3 ani de la trecerea la cele sfinte, impresara a postat um mesaj pe Instagram, în memoria mamei sale.

Ești viața mea toată și știu că de unde ești mă veghezi și aperi de tot răul de pe lume. Te iubesc fără margini, mama mea dragă!”, a scris Anamaria Prodan