EXCLUSIV | Încă o palmă de la Anamaria Prodan pentru Reghecampf. Protecția Copilului nu o pedepsește pentru că Bebeto a asistat la un scandal monstru în casa impresarei

Andrei Alexandra Justin Gafiuc 31.01.2023, 12:13
EXCLUSIV | Încă o palmă de la Anamaria Prodan pentru Reghecampf. Protecția Copilului nu o pedepsește pentru că Bebeto a asistat la un scandal monstru în casa impresarei

La sfârșitul anului trecut, scandalul din familia Reghecampf, coborât inclusiv în stradă, l-a prins la mijloc pe fiul lui Laurențiu și al Anei Maria, Laurențiu junior, în vârstă de 14 ani. 

”Bebeto” a asistat la scenele violente derulate între părinții săi, iar postura puștiului a declanșat intervenția din oficiu a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Ilfov, care, la începutul lunii octombrie 2022, confirma pentru Playsport deschiderea unei anchete legate de situația băiatului. 

”Nu au fost identificați factori de risc iminent”

După mai bine de trei luni de la acel moment, Direcția a comunicat felul în care a soluționat dosarul:

”În urma evaluării situației minorului în cauză, nu au fost identificați factori de risc iminent asupra integrității sale fizice. În ceea ce privește expunerea minorului în mediul public/mass-media, considerăm că orice copil necesită, pentru buna sa dezvoltare, un mediu securizant, iar prezentarea detaliilor de natură personală pot afecta grav și iremediabil dezvoltarea acestuia”.

Surse Playsport spun că, pe durata cercetărilor, ”Bebeto” a fost vizitat acasă de reprezentanți ai DGASPC, iar copilul a trecut și printr-o sesiune de consiliere psihologică prin intermedierea Direcției. 

”Tata n-a mai dat niciun semn de viață”

În decembrie, într-un interviu-flash pentru Playtech, Reghe jr. spunea: ”Am o viață normală. Nu mă simt o vedetă și fac ceea ce face un copil normal. De când a plecat de acasă, tata nu a mai dat niciun semn de viață. Nici nu m-a mai contact! Nici eu pe el! Dacă ne-am întâlni, probabil l-aș ignora”. 

În prezent antrenor în Azerbaidjan, la Neftci Baku, fostul fundaș dreapta ar urma să achite o pensie alimentară de 1.600 de euro pe lună pentru fiul din căsătoria cu Anamaria Prodan. 

Între timp, impresara și-a găsit un nou partener, un om de afaceri din Dubai, pe care l-a prezentat inclusiv lui Laur junior.

”Eu când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu. Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei. Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele”, declara recent Anamaria Prodan, pentru Fanatik. 

Urmăriți Playsport.ro și pe