EXCLUSIV | Mega-lovituri pentru Petrolul. Nume grele se alătură „lupilor” + Un milionar, negocieri cu formația din Ploiești?

Autori: Octavian Vasilescu, Florian Tudorache / 25.06.2022, 17:36
EXCLUSIV | Mega-lovituri pentru Petrolul. Nume grele se alătură „lupilor” + Un milionar, negocieri cu formația din Ploiești?

Petrolul Ploiești va evolua din nou în Liga 1, după șase ani de pauză, iar conducerea de pe „Ilie Oană” lucrează fără încetare. După ce au realizat câteva transferuri interesante, „Lupii” au început să atragă și sponsori importanți.

MRS Residence a devenit sponsor oficial al echipei, iar din informațiile Playsport s-a ajuns la un acord și cu firma de pariuri Efbet. Președintele clubului Petrolul, Costel Lazăr (60 de ani), a confirmat acest lucru.

Petrolul va avea un nou sponsor important

Logo-ul companiei Efbet ar urma să apară pe spatele tricourilor de joc de la Petrolul, deasupra numărului. Președintele Costel Lazăr a vorbit despre acest nou parteneriat:

Sper ca în două zile să semnăm cu Efbet. Nu vă pot da alte informații, contractul este confidențial. Va fi un partener puternic. Îmi doresc să mai avem 10 astfel de sponsori la echipă, ar fi ideal”, a declarat Costel Lazăr, pentru Playsport.

Playsport a scris încă din 11 iunie că Efbet este foarte aproape să ajungă la un acord cu Petrolul Ploiești. Conform surselor Playsport, miercuri ar urma să fie organizată o conferință de presă la stadionul „Ilie Oană”, unde va fi prezentat parteneriatul cu Efbet.

În această vară, Petrolul i-a transferat pe Mirko Ivanoski, Florin Borța, Gicu Grozav, Gabi Tamaș, Jair Tavares da Silva și Lucian Dumitriu.

Costel Lazăr, președinte Petrolul

Cristian Onețiu, aproape de Petrolul Ploiești?

Din informațiile Playsport, milionarul Cristian Onețiu ar fi interesat să investească la Petrolul Ploiești. El are o avere de peste 100 milioane de euro și se află în Top 500 Forbes.

Onețiu a participat la emisiunea „Imperiul Leilor”, unde este implicat și Dan Șucu, noul acționar de la Rapid.

Omul de afaceri Cristian Onețiu ar avea o relație foarte bună cu fundașul Gabi Tamaș, care tocmai a ajuns la Petrolul. De aici și interesul pentru Petrolul. După ce a semnat cu echipa, Tamaș a declarat: „Am venit cu un scop și mă gândesc la ceva mare. Vă spun eu mai încolo. Să dea Domnul să mă țină picioarele și să ajut echipa”, a spus fundașul central.

Președintele Costel Lazăr a comentat această variantă: „Nu am avut discuții cu domnul Onețiu. Eu m-aș bucura să vină astfel de oameni lângă noi, vă dați seama. Este prima oară când aud acest lucru”, a spus Lazăr, pentru Playsport.

Cristian Onețiu / Foto Facebook

Petrolul va juca în Liga 1 după șase ani de pauză. Ultima prezență a ploieștenilor pe prima scenă a fost în sezonul 2015/2016. Petrolul a terminat pe ultimul loc din play-out în acel sezon, cu doar patru puncte. Clubul era măcinat de mari probleme financiare, iar în vara anului 2016 a venit falimentul.

VEZI AICI. Lupii galbeni, frumoși dar flămânzi: Petrolul Ploiești a promovat în Liga 1 după ce acum 6 ani juca la “județ”. Revine însă pe prima scenă cu probleme financiare mari

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Playsport.ro (@playsport.ro)