EXCLUSIV. Nu e Patrick Mouratoglou! Cu altcineva ar avea Simona Halep o legătură suspectă | Galerie FOTO

Andrei Alexandra 14.09.2022, 08:00

Vestea divoruțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc a luat prin suprindere pe toată lumea. Subiectul a ajuns și în presa internațională iar, imediat, au apărut și speculații.

Astfel, au apărut zvonuri privind relația mai mult decât profesională dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou. Totuși, din informațiile Playsport.ro, fostul lider mondial ar avea o relație mai apropiată cu altcineva.

Simona Halep, apropiată de Arnaud Restifo

În presă, imediat după apariția informației conform căreia Simona Halep și Toni Iuruc divorțează, au apărut diverse zvonuri. Astfel, s-a scris despre o relație mai mult decât profesională între sportivă și Patrick Mouratoglou.

Din informațiile Playsport.ro, între cei doi nu există decât un angajament profesional. Totuși, surse din anturajul Simonei au subliniat faptul că aceasta este foarte apropiată de Arnaud Restifo.

În ultimele două-trei luni, cei doi au devenit foarte apropiați, petrecând foarte mult timp împreună. De asemenea, se vorbește, pe la colțuri, că între fostul lider WTA și angajatul de la Academia Mouratoglou ar exista o relație mai apropiată decât cea cunoscută.

Cine este Arnaud Restifo

Arnaud Restifo (25 de ani) a fost partenerul de antrenament al mai multor nume mari din tenisul mondial. Aici merită precizați câțiva sportivi: Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Stefanos Tsitsipas sau Novak Djokovic.

Francezul, fost număr 1517 ATP, este licențiat în științe sociale și management sportiv. În luna februarie a anului, perioadă în care Simona Halep nu avea antrenor și se pregătea pentru turneul din Dubai, acesta i-a fost sparring partner.

Practic, a făcut parte din staff-ul sportivei, alături de preparatorul fizic, Theo Cercel, dar și fizioterapeutul Alex Tănase.

Simona Halep si Arnaud Restifo, la Dubai

„După mine, sunt doar prostii”

Firicel Tomai, omul care a creat-o pe Simona Halep, a vorbit despre situația actuală a jucătoarei de tenis, în exclusivitate pentru Playsport.ro.

Nimeni nu poate ști ce e acum în viața ei și în sufletul ei! Numai ea știe asta! E viața ei! Personal, nu am mai fost în anturajul său de o vreme bună. Nu pot spune că am o relație bună sau proastă cu familia Halep.”

Mai mult, acesta a subliniat că nu crede în zvonurile care apar în presă, legate de Patrick Mouratoglou.

După mine, povestea asta cu antrenorul ei care ar fi chipurile vinovat pentru turnura din viața personală a Simonei sunt doar prostii. Eu o știu pe Simona Halep, cea de la 20 de ani. Dar nu cred că s-a schimbat ceva! În opinia mea, Simona e o femeie foarte morală, care nu amesteca lucrurile astea. Și fac afirmația asta cu tărie, chiar dacă nu mai sunt în anturajul ei. Repet, Simona nu amesteca lucrurile. Ea își urmărește cu multă atenție țintele. Era foarte ambițioasă și așa cred că a și rămas! E alimentata de energie pozitivă și toți antrenorii pe care și i-a ales sunt sigur că a făcut alegerea de fiecare dată cu multă atenție.”