EXCLUSIV. Pericol mare pentru Laurențiu Reghecampf după bătaia cu Anamaria Prodan. Antrenorul riscă să rămână fără serviciu după ce impresara ar fi trimis filmulețul conducerii clubului Neftchi Baku

Andrei Alexandra 24.09.2022, 17:47
EXCLUSIV. Pericol mare pentru Laurențiu Reghecampf după bătaia cu Anamaria Prodan. Antrenorul riscă să rămână fără serviciu după ce impresara ar fi trimis filmulețul conducerii clubului Neftchi Baku

Playsport.ro a intrat în posesia unor noi detalii șocante despre conflictul momentului, bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Filmarea cu tot incidentul a fost trimisă de impresară conducerii clubului Neftchi Baku, iar din cauza acestui scandal antrenorul ar putea rămâne fără serviciu.

Strategie diabolică pusă la cale de Anamaria Prodan! Laurențiu Reghecampf riscă să fie demis de la Neftchi Baku după bătaia cu impresara

Bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-a soldat cu audieri la poliție, cu drumuri la spital pentru eliberare de certificat medico-legal și cu un scandal de amploare care a luat prin surprindere presa din România. Însă, asta nu este tot.

Detalii despre acest conflict violent continuă să apară, iar Playsport.ro a aflat poate cea mai importantă informație, de unde a pornit totul!

Reghecampf a mers în zona din Snagov unde a locuit cu Anamaria Prodan pentru a-i da o invitaţie la botez unei vecine, însă această vizită s-a transformat într-un conflict monstru. Reghecampf a dat ochii cu fosta sa parteneră de viață și au început să se bată în filme.

Filmul complet al bătăii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost deja făcut public în presa din România și se pare lupta a fost una premeditată.

Sursele Playsport.ro susțin că toată bătaia a fost o strategie a Anamariei Prodan pentru a-i murdări imaginea lui Laurențiu Reghecampf. Ea a fost cea care a lovit prima în conflictul cu antrenorul lui Neftchi Baku.

Pumnul pe care impresara i l-a aplicat fostului partener de viață a fost la un pas să îi spargă retina lui Reghecampf, deoarece a fost lovit în zona ochiului cu un inel cu diamante. Această lovitură a fost și cea care l-a determinat pe „Reghe” să meargă la spital pentru a elibera certificat medico-legal.

Clubul Neftchi Baku a fost contactat de Anamaria Prodan

De asemenea, sursele Playsport.ro transmit că varianta decupată a filmulețului cu bătaia a fost trimisă de Anamaria Prodan, în cursul zilei de sâmbătă, prin mail, la clubul unde antrenează Laurențiu Reghecampf. Ea i-a cerut în mod explicit președintelui de la Neftchi Baku să îl dea afară pe Reghecampf.

Momentan, potrivit informațiilor deținute de Playsport.ro, clubul din Azerbaijan nu a luat o decizie cu privire la soarta lui Reghecampf și nu se cunosc detalii despre planurile conducerii.

Reghecampf a fost victima unei înscenări, dar autorul unor lovituri dure aplicate unei femei

Pe de altă parte, Laurențiu Reghecampf nu poate fi lipsit de culpă în acest scandal. În ciuda faptului că pozează în bărbatul care nu va vorbi niciodată urât de mama copiilor săi, Reghecampf i-a aplicat o serie de lovituri foarte dure fostei sale partenere de viață, așa cum se poate observa pe imaginile înregistrate.

Sursele Playsport.ro dezvăluie că Reghecampf nu a făcut tot ce putea pentru a evita conflictul, dar în schimb a preferat să o lovească pe Anamaria Prodan cu pumnii.

Toate aceste fapte vor fi anchetate de poliția din Snagov, care a fost sesizată de cei doi, imediat după bătaie.

La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective. În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat două formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise două Ordine de Protecție Provizorii.

În cauză au fost deschise două dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe”, se arată în comunicatul emis de Poliția Snagov.

Reghecampf, acuzat că ar fi lovit și un bărbat prezent la fața locului

De asemenea, pe numele lui Reghecampf a mai fost depusă o plângere, fiind acuzat că a agresat fizic un alt bărbat prezent la fața locului:

„În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, a mai adăugat Poliția Snagov.

Urmăriți Playsport.ro și pe