Exclusiv. Pregătește Gigi Becali asaltul final la Anamaria Prodan? „Ana și Reghe divorțează. El are amantă, ea are amant cunoscut”

Simion Andrei / 05.02.2021, 08:17
Exclusiv. Pregătește Gigi Becali asaltul final la Anamaria Prodan? „Ana și Reghe divorțează. El are amantă, ea are amant cunoscut”

Pregătește Gigi Becali asaltul final la Anamaria Prodan? „Ana și Reghe divorțează. El are amantă, ea are amant cunoscut”. Sunt doar câteva dintre informațiile care se se ivesc dinspre Pipera.

Pregătește Gigi Becali asaltul final la Anamaria Prodan? „Ana și Reghe divorțează”

S-a scurs, deja, o săptămână, de la cel mai neașteptat scandal din fotbalul românesc, cel dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan. Conflictul dintre cei doi a pornit de la transferul lui Dennis Man la Parma, tranzacție începută de impresara și terminată, apoteotic, de dușmanul ei de moarte, Giovanni Becali, cel care a și încasat comisionul de 1,3 milioane de euro.

De atunci, patronul FCSB și soția lui Laurențiu Reghecampf și-au aruncat cuvinte care mai de care mai dure prin intermediul mass mediei, aruncând la gunoi o prietenie veche de mai bine de 15 ani.

În Pipera s-ar lucra la o strategie

După ce Anamaria Prodan a lansat o serie de atacuri personale la adresa lui Becali, latifundiarul din Pipera a declarat că nu intenționează să îi mai dea acesteia replica însă, s-a asigurat, înainte de a închide definitiv subiectul, să furnizeze, pe surse, câteva informații în spațiul public. Mai exact, milionarul susține faptul că Ana și Reghe nu mai formează un cuplu de ceva timp, ba chiar ar urma să divorțeze.

Pregateste Gigi Becali asaltul la Anamaria Prodan. Ana si Reghe divorteaza
Pregateste Gigi Becali asaltul la Anamaria Prodan. Ana si Reghe divorteaza

Motivul ar fi infidelitățițe fiecăruia despre care, ce-i drept, s-a tot zvonit de-a lungul anilor în lumea fotbalului, ba chiar s-a și scris despre acest subiect:

 “Reghe are amantă de opt ani, i-a făcut fetei și salon de înfrumusețare în Dorobanți, știe cam toată lumea de această relație, chiar și Ana. Așa cum și Reghe știe de ea și de Alexa. Doar că fiecare s-a făcut că se uită în altă parte și și-a văzut de treabă, continuând să pozeze într-un cuplu fericit. Cine a crezut aia că Ana i-a dat ditamai palma lui Alexa și a fost strict profesional? Acolo a fost gelozie toată ziua, toată lumea știe povestea. El a venit la meci cu iubita lui, o blondă sexy, iar Ana a luat-o razna și l-a lovit. Reghe știe toate lucrurile astea, toți știm, dar fiecare își vede de familia lui, nu se bagă nimeni”, sunt informațiile care circulă în anturajul lui Gigi Becali, precum și în interiorul echipei FCSB.

Fratele, frate, dar brânza e pe bani!

Frăția dintre Reghe și Mihai Stoica este bine cunoscută de tot fotbalul românesc, iar momentul în care cei doi se sărută, la finalul unui meci, rămâne în istorie. Se întâmpla în 2013, după un meci al roș-albaștrilor împotriva Astrei Giurgiu, încheiat la egalitate, 1-1. Extrem de fericit, Meme a mers la marginea terenului, acolo unde îl aștepta Reghecampf, aflat în tribune. După un schimb siropos de replici, cei doi s-au pupat  prin gardul care desparte terenul de tribună.

Unul dintre cele mai savuroase momente din fotbalul românesc
Unul dintre cele mai savuroase momente din fotbalul românesc

Momentul a fost aplaudat de zeci de mii de suporteri, iar poza a ținut prima pagină a ziarelor. Ei bine, zilele acelea par demult apuse, iar acum, opt ani mai târziu, pare să funcționeze mai bine zicala “frate, frate, dar brânza e pe bani”. Afirmația vine în contextul în care, în scandalul dintre cuplul Prodanca-Reghe VS Gigi Becali, Mihai Stoica s-a pozitiționat…de partea patronului.

O spune chiar impresara, care, vizibil supărată, nu a dorit să ne ofere mai multe declarații pe marginea acestui subiect.