EXCLUSIV. Scandal în familia Becali. Luminița, soția lui Gigi, a dat cu pumnul în masă. Disensiuni majore. „Îi duci în mormânt?”

Andrei Alexandra 08.02.2023, 20:33

Caracterul lui Gigi Becali, dar și personalitatea discretă a soției sale te-ar putea determina să crezi că în casa latifundiarului din Pipera cântă cocoșul. Ei bine, conform surselor Playsport, cânta găina. Și nu oricum, ci răspicat și decisiv.

Gigi Becali a fost pus la punct recent de soția sa

Patronul de la FCSB este ținut sub papuc de mamă, dar mai ales de soție. Luminița Becali este cea care coordonează fiecare aspect al vieții personale a soțului ei. De la grija acesteia ca toată alimentația milionarului să fie 100% bio, la tratamentele pe care le face acesta din când în când.

Atunci când se enervează, tot Luminița este cea care îi cere răspicat soțului ei să înceteze pentru că “atragi răul și îl mâniezi pe Dumnezeu”. Conform acelorași surse, Gigi Becali a fost pus la punct de soție chiar de curând:

Luminița i-a reproșat patronului de la FCSB că se agită prea mult cu afacerile sale

Luminița Becali a ținut familia cu o mână de fier, chiar dacă aparițiile sale în public sunt rare și atunci când există, iese în evidență modestia jumătății lui Gigi. Cu toate acestea, soția patronului de la FCSB s-a săturat ca soțul ei să se expună din dorința de a produce noi metode de venituri pentru familie.

“El voia să se bage într-o nouă afacere, dar soția nu a fost de acord. L-a certat că nu are stare și i-a spus că ce nevoie mai are de un stres și o grijă în plus? Nu are destui (n.r. bani)? Ce face cu ei, o să-i ia în groapă?

Luminița are o grijă deosebită de Gigi, îl răsfață și îl oblojește ca pe un copil mic. Ea și-ar dori ca Gigi să aibă mai mult timp liber să se odihnească, să aibă timp să petreacă mai mult cu fiicele și nepoții, să se mai ocupe și de lucruri sufletești și mai puțin de partea materială”. 

Gigi Becali se teme de „falimentul familiei” sale

Recent, patronul FCSB-ului a dezvăluit că nu are de gând să le lase fiicelor sale drept moștenire echipa de fotbal pe care o deține. El consideră că implicarea în acest domeniu este extrem de periculoasă pentru bugetul familiei.

„Pe mine nu mă interesează gura lumii, mă interesează copiii. Văd copiii. (Reporter: Păi şi echipa cui o lăsaţi?) Echipa nu o las, când mor eu, la revedere. Nu las echipa la familie! Le-am zis: ‘Vreţi să nu apăreţi în presă? Terminaţi cu FCSB’. Mi-au zis că nu vor în presă. Vor să fie liniştiţi.

Echipa nu va dispărea, o ia Talpan. O ia Piţurcă cu Stoica. Nu ştiu cine o ia… Balint cu Opriţa şi cu Miu… Duckadam. Hai să vă spun un lucru. O echipă de fotbal în România este un pericol de a-ţi distruge familia. Adică falimentul familiei tale. Vrei falimentul familiei tale? Adică îl vrei în risc? Dă-i o echipă de fotbal şi bagă-te în faliment.

De ce? La mine a fost un caz fericit, dar nu sunt toţi în faliment? Spune-mi unul care nu e în faliment. La fotbal e faliment, eu nu pot să las echipa să îmi pun fetele mele în pericol de faliment”, a spus Gigi Becali.

Urmăriți Playsport.ro și pe