EXCLUSIV | Înfiorător! Victor Pițurcă a suferit un șoc la DNA când și-a văzut fiul în cătușe

Radu Bordei Claudia Balan 31.01.2023, 16:50
EXCLUSIV | Înfiorător! Victor Pițurcă a suferit un șoc la DNA când și-a văzut fiul în cătușe

Deși a fost eliberat din arest Victor Pițurcă a trecut prin unele momente dramatice, probabil cele mai grele din viața sa. Fostul selecționer a suferit un șoc atunci când și-a văzut fiul că a fost încătușat, pentru a fi dus în arest. Playsport a aflat pe surse că Pițurcă nu a mai rezistat și a cedat nervos.

Șoc pentru Victor Pițurcă. Fostului selecționer i s-a făcut rău când și-a văzut fiul în arest

La 66 de ani, Victor Pițurcă trece prin cele mai grele încercări din viață. Fostul selecționer a încercat să nu se lase afectat de noaptea petrecută în arest, mai ales că judecătorul l-a plasat apoi sub control judiciar și va fi anchetat în libertate. Dar șocul provocat de arestarea fiului său, Alex Pițurcă, a fost prea mult pentru fostul internațional. Conform surselor Playsport, acestuia i s-a făcut rău când l-a văzut pe Pițurcă jr, transportat în cătușe de forțele de ordine. Omul care a calificat România la 2 turnee finale a avut nevoie de ajutorul celor din jur, pentru că nu s-a putut ține pe picioare, timp de câteva momente. A luat loc și și-a revenit, dar apoi a izbucnit în plâns.

Alex Pițurcă a primit și el mandat de arestare pentru 24 de ore, în timp ce tatăl lui va fi judecat pentru cumpărare de influență în acest dosar. Firma deţinută de fiul său ar fi încasat 2,2 milioane de euro în urma acestui contract.

Fostul selecționer a fost plasat sub control judiciar

Fostul selecționer, aproape de a semna cu o echipă din Arabia Saudită

Pentru Pițurcă fotbalul nu mai reprezintă deloc o prioritate, mai ales că și familia lui este afectată de ancheta procurorilor. Dar întreaga situație a venit într-un moment total nefericit pentru fostul selecționer.

Se pare că agenții fostului selecționer se aflau în discuții avansate cu formația Al Adalah din Arabia Saudită. Echipa este într-o situație foarte grea în campionat și caută un antrenor cu experiență care să o salveze de la retrogradare. Potrivit jurnaliștilor saudiți, șefii lui Al Adalah sunt dispuși să plătească un salariu de 1 milion de dolari până în vară. Mai mult, noul antrenor al echipei va avea și o clauză specială de 1 milion de dolari dacă salvează echipa de la retrogradare. Al Adalah se află pe locul 15, penultimul în campionatul din Arabia Saudită, având doar 9 puncte acumulate.

Situația fostului selecționer a fost comentată și de amicul său Dumitru Dragomir.

„Poate să fie răstignit”

Fostul șef de la LPF a dezvăluit că a vorbit cu Pițurcă chiar înainte ca acesta să ajungă la DNA. În plus, Dragomir este convins că fostul selecționer nu este vinovat, ci doar o victimă colaterală în acest scandal.

Nu era speriat deloc. Mi-a dat telefon: «Bă, mă duc la DNA mâine. Nu am făcut nimic. Am pus şi eu bani, ca să cumpere măşti. Eu ştiu ce-o fi făcut ăla?». Părerea mea este că nu poată să îl reţină pentru aşa ceva. Are vreo societate că a înşelat pe cineva? Nu se aştepta să îl reţină. Este un şoc.

Depinde dacă este un tip tare. Te poate răstigni oricine dacă are piroanele. Depinde cum rezistă la presiune. Se aruncă presa acum. Îţi dai seama ce va fi mâine la procesul lui? Găseşte şi un judecător pe care îl doare în pălărie. Va fi sfâşiat.

Cât poate el să fie de vinovat când a dat banii într-o afacere. Este bine să nu ne pronunţăm. Mie îmi pare rău. Eu cred că este total nevinovat. A căzut ca musca-n lapte. El trebuia să îşi ia un jurist. E groasă. Era calm, liniştit, râdea, a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe