EXCLUSIV. Situație dramatică pentru Rică Răducanu, fostul mare portar al Naționalei. Soția sa are mari probleme de sănătate

Oana Pascaru / 18.06.2021, 07:07
EXCLUSIV. Situație dramatică pentru Rică Răducanu, fostul mare portar al Naționalei. Soția sa are mari probleme de sănătate

Soția lui Rică Răducanu traversează o perioadă destul de dificilă din punct de vedere medical. Fostul portar de la Rapid a declarat în exclusivitate pentru Playsport.ro că soția sa se simte destul de rău, asta din cauză că are probleme cu picioarele și este nevoită să se susțină fie de un baston pentru a se putea deplasa. E o situație dramatică pentru Rică Răducanu, fostul mare portar al Naționalei.

Prin ce situație dramatică trece Rică Răducanu

Au apus momentele de glorie pentru Rică Răducanu! Totul din cauză că fostul jucător al echipei din Giulești, unde a activat timp de zece ani și a câștigat un titlu și două Cupe ale României ne-a mărturisit faptul că atât pe el cât și pe soția sa au fost năpădiți de problemele de sănătate.

Tocmai mergem la spital, mi-am ajutat soția să urce în mașină. Ea nu este atât de bine în ceea ce privește sănătatea. O dor mâinile, picioarele, merge susținută doar de un baston sau o mai ajut eu. Stau lângă ea, am grijă de ea și ea de mine și tot așa. O dor picioarele tare că a fost voleibalistă. Nu știu dacă este cazul de operație pe la ligamente, o să vedem ce spun doctorii ăștia. Am ajuns să luam pe zi câte 10 pastile. Noi luăm medicamente în loc de masă”, a declarat Rică Răducanu pentru playsport.ro.

De asemenea, fostul mare portar al României a mai spus și faptul că din cauza problemelor de sănătate pe care le are a refuzat invitațiile televiziunilor de a participa la emisiuni de divertisment: “Și eu am probleme de sănătate, nu mai este ca în tinerețe. Ce glume? Nu îmi mai arde de nicio glumă. Dăm înainte că asta este viața”.

Afectați de coronavirus

Acestea nu sunt singurele probleme de sănătate cu care se confruntă Rică Răducanu și șoția sa. În urmă cu câteva luni acesta povestea, la PRO-TV, că au fost infectați și cu SARS CoV-2:

Boala asta e rea şi, pentru cine mai are şi alte boli, e şi mai rău. Nu mi-a fost foarte greu, eu am stat în spital, dar nu am avut mari simptome. Sper să scăpăm cât mai repede de această boală. La 10 mai poate se dă drumul la toate, să aduc lăutarii, că tot fac 75 de ani. A fost beleaua de pe lume să stau singur acasă, când era soţia în spital, m-au luat toate gândurile. Soţia încă nu e foarte bine, a stat o lună în spital”.

De asemenea, Rică Răducanu mărturisea și faptul cum soției sale i-au fost afectați plămânii care a fost nevoită să apeleze și acasă după oxigen, asta după ce a fost externată:

Nu prea e bine. O lună a stat în spital, a prăpădit-o la plămâni virusul ăsta. I-am luat aparat de oxigen acasă. E şi cu alte probleme. E rea boala asta. Nevastă-mea e mai tare însă psihic ca mine”.

Cine este Rică Răducanu?

Rică Răducanu, în vârstă de 75 de ani, s-a născut la data de 10 mai 1946, în Vlădeni, județul Ialomița. Acesta este un fost fotbalist român, portar. Rică Răducanu a jucat în echipa națională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal 1970 din Mexic, performanță pentru care a fost decorat în martie 2008 cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a.