EXCLUSIV. Soția lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea și confirmă fuga fostului fotbalist de la FCSB: „Le-a anunțat pe fete că va pleca o vreme”

Autori: Gabriel-Alexandru Ioniță, Mariana Podeanu / 26.10.2021, 12:13
EXCLUSIV. Soția lui Bănel Nicoliță rupe tăcerea și confirmă fuga fostului fotbalist de la FCSB: „Le-a anunțat pe fete că va pleca o vreme”

Bănel Nicoliță traversează o perioadă extrem de dificilă a vieții lui. Fostul fotbalist, printre altele, de la FCSB, Saint-Etienne și naționala României a pierdut aproape toți banii și bunurile obținute în urma carierei de jucător după ce a investit în echipa de fotbal din Făurei, motiv pentru care fosta sa soție, Cristina, a decis să divorțeze de el în urmă cu un an și jumătate.

Soția lui Bănel Nicoliță a confirmat că fostul fotbalist este plecat din țară

Recent a apărut informația conform căreia fostul mijlocaș a împrumutat o sumă importantă de bani de la cămătari. Nicoliță nu a putut returna banii în timp util, iar de frica interlopilor a fugit în Statele Unite ale Americii.

Informația a fost confirmată pentru PlaySport.ro de fosta soție a lui Bănel Nicoliță, Cristina. Ea a dezvăluit că fostul internațional are o relație foarte apropiată cu cele două fete ale lor, Amalia și Natalia, pe care chiar le-a anunțat recent că va fi plecat din țară pentru o perioadă.

Sincer, acum aud despre această poveste, dar vreau să cred ca e totul exagerat. Adevărat e că nu știu exact ce face, de ce a plecat, fiindcă suntem fiecare cu viața lui. Însă faptul că vorbește aproape zilnic cu fetele, le sună, le trimite bani mereu, la timp, nu am avut niciodată vreo problemă, nu știu ce să zic… El se poartă frumos, este foarte ok. E un tată bun, le-a anunțat chiar el pe fete că va pleca o vreme. Dar repet, ei țin legătura, le sună direct, își respectă promisiunile…”, a spus fosta soție a lui Bănel Nicoliță.

Pasiunea pentru fotbal a fost motivul pentru care Cristina a divorțat de fostul ei soț

În urmă cu câteva luni, surse apropiate lui Bănel Nicoliță au dezvăluit pentru Impact.ro cum acesta își dedica toate resursele, financiare și nu numai, proiectului demarat la CS Făurei. Iar acesta a fost motivul pentru care Cristina a decis la acel moment să se despartă de fostul jucător de la FCSB.

Au fost ani la rând în care el a plecat la Făurei. Iar ea a rămas singură și cu fetele, și cu grădinița. Dorința lui de a duce pe culmi acea echipa de fotbal l-a făcut să fie neglijent cu familia și să cheltuiască bani peste măsură. Cristina îl certa mereu din această cauză. El și ultimul leuț îl dădea pentru echipa aceea de fotbal. La un moment dat, distanta și-a spus cuvântul”, au spus atunci apropiați ai lui Nicoliță.