EXCLUSIV. Suma uriașă pe care Laurențiu Reghecampf s-a obligat să o plătească după divorțul de Anamaria Prodan! Am aflat ce pensie alimentară primește „Bebeto”

Simion Andrei / 25.09.2021, 16:18
EXCLUSIV. Suma uriașă pe care Laurențiu Reghecampf s-a obligat să o plătească după divorțul de Anamaria Prodan! Am aflat ce pensie alimentară primește „Bebeto”

Divorțul uneia dintre cele mai urmărite familii din România a rămas o chestiune de timp, În câteva zile expira termenul dat de Laurențiu Reghecampf soției sale, acela de fi ea cea care intentează divorț la notar. Un gest cavaleresc, menit să îi lase acesteia demnitatea publică după care este atât de ahtiată.

Ce sumă uriașă s-a obligat Laurențiu Regehecampf să plătească după divorțul de Anamaria Prodan

Dacă sexy impresara nu va face acest demers, antrenorul Universității Craiova va face marele pas și va intenta proces de desfacere a căsătoriei la Judecătorie. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu mai formează un cuplu de mai bine de șase luni, timp în care Ana a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și convinge soțul să mai acorde o șansă căsniciei de peste un deceniu. Reghe rămâne, însă, ferm pe poziții, și este hotărât să devină un bărbat liber, în ciuda oprobriului public la care a fost supus:

Laurențiu nu își dorește scandal și nu va ieși niciodată cu declarații care să afecteze pe Ana. El ține la ea și o respectă ca pe mama copiilor săi. Nu divorțează pentru nicio femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai are sentimente pentru soția lui. Ana se opune vehement și este destul de tulburată, nu se aștepta la asta. Laurențiu este dispus să accepte orice propunere a Anei, pentru ca divorțul să se producă în liniște, fără scandal. El își dorește un divorț la notar, însă dacă acest lucru nu este posibil, vor merge la tribunal. Procesul, însă, va fi unul secret”, au declarat apropiați ai familiei. 

Au stabilit deja cum vor împărți averea

În cei 16 ani de relație, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au strans o avere evaluată la câteva milioane de euro. Conform apropiaților, cei doi nu vor face partajul. Vor continua să dețină împreună nenumărate proprietăți, precum și conturile comune. Însă, nu vor putea scoate sume mai mari de 10.000 euro fără acordul celuilalt:

Laur nu vrea partaj, nu vrea nimic. Vrea ca totul să rămână exact așa cum e și i-a spus Anei acest lucru. Nici unul nu va putea vinde fără acordul celuilalt. Toată averea este pentru copii. El i-a propus Anei inclusiv să treacă bunurile pe numele acestora”, ne-au mărturisit aceleași surse. 

Pensie alimentară consistentă

Antrenorul Craiovei nu va plăti o sumă fixă pentru fiul său, Reghe jr, în vârstă de 12 ani, ci va suporta toate cheltuielile acestuia, precum și ale întregii familii: 

Bebeto a fost înscris la o școală particulară de top din București. Taxa școlară este de 19.000 euro pe an. Banii sunt suportați toți de Laurențiu. Tot el este cel care plătește toate facturile casei și tot ceea ce ține de familie. Vorbim de sume între 5000 și 8000 de euro pe lună. El și-a luat angajamentul că va suporta în continuare aceste cheltuieli”.