Familia unui fost patron-campion din Liga 1, terorizată de interlopi! Membrii unui temut clan au vrut să le ia mașinile de lux: „500.000 de euro”

Alex Cazacu 29.11.2023, 19:13
Familia unui fost patron-campion din Liga 1, terorizată de interlopi! Membrii unui temut clan au vrut să le ia mașinile de lux: „500.000 de euro”

Ginerele lui Ioan Nicolae, fostul patron-campion din Liga 1, este șantajat de interlopi. Membrii unui temut clan din România au vrut să îi ia mașinile de lux. Ovidiu Toma, căci despre el este vorba, nu s-a lăsat intimidat și i-ar fi amenințat pe aceștia cu pușcăria. Despre ce clan este vorba, puteți afla în continuare.

Ginerele lui Ioan Nicolae, șantajat de interlopi

După cum probabil știți deja, zilele trecute, procurorii DIICOT au intrat peste membrii clanului Caranilor, mai multe persoane fiind arestate. Acum, un nou episod din rechizitoriul procurorilor a ieșit la iveală. Acesta îl are ca personaj principal pe Ovidiu Toma, ginerele lui Ioan Nicolae.

Se pare că membrii clanului menționat anterior l-au șantajat pe Toma, însă acesta din urmă nu s-a lăsat cu una, cu două. Ovidiu i-ar fi amenințat pe interlopi cu pușcăria, conform unor discuții telefonice purtate între membrii grupării.

Ovidiu Toma, terorizat de membrii clanului

Potrivit celor de la Cancan, prin telefon, Edy Power (Eduard Puiu Ivan) i-ar fi spus lui Ionuț Ranete că Ovidiu Toma i-a povestit mai multe, de față fiind și partenerele lor, Adriana Stoian și Adina Niculae. Se pare că ginerele lui Ioan Nicolae l-ar fi blocat telefonic pe Ranete, pentru că acesta îl amenința insistent folosind numele clanului: ”Îmi vorbea numai prostii la telefon și folosea numele de Caranii încontinuu”.

De menționat este și faptul că membrii clanului Caranilor știau că Ovidiu Toma este o persoană influentă. Ba chiar și-au spus asta într-o altă convorbire telefonică. În această ecuație își face apariția și Alex Bodi, conform sursei citate. Acesta ar fi vrut să ia mașinile de lux de la Toma, însă actele autovehiculelor ar fi fost ridicate la unele percheziții ale ”mascaților”.

Ginerele lui Ioan Nicolae: ”Vă bag pe toți la pușcărie”

Sursa menționată scrie că este vorba despre un Ferrari și un Bentley. Interlopii ar fi obținut duplicate ale documentelor, însă Ovidiu Toma ar fi aflat despre acest lucru. Ulterior, ginerele lui Nicolae ar fi trimis un mesaj în care anunță că renunță la jumătate de milion de euro.

Mai precis, într-o discuție purtată între membrii grupării infracționale, unul dintre participanți susține că Ovidiu Toma a răbufnit și i-ar fi amenințat cu pușcăria: ”Dacă vreți să începeți război cu mine și să-mi luați mașinile, eu mă *** pe 500.000. Vă bag pe toți la pușcărie!”. Potrivit celor de la Cancan, autovehiculele cu pricina fuseseră achitate de către ginerele miliardarului.

Urmăriți Playsport.ro și pe