Fanii fraților Tate au aplaudat la ieșirea celor 2 din arest! Primele cuvinte ale lui Tristan și Andrew după ce au fost trimiși acasă

Alex Matei 01.04.2023, 10:13

Frații Tate au fost eliberați în aplauzele câtorva zeci de fani veniți să-i susțină. Sentința venită ieri seară la Curtea de Apel este definitivă. Andrew și Tristan au părăsit Arestul Central cu câteva minute înainte de miezul nopții.

„Vreau doar să spun că judecătorii au luat decizia bună. Respect ceea ce au făcut pentru mine şi decizia lor va fi justificată, pentru că sunt nevinovat şi abia aştept să o demonstrez”, a spus Tristan Tate.

„Cât timp am fost în închisoare, m-am concentrat pe a face flotări şi pe a citi Coranul. Când voi fi acasă, mă voi concentra pe a face flotări şi pe a citi Coranul”, a adăugat fratele lui, Andrew.

Avocatul Eugen Vidineac a precizat că cei doi nu au voie să-și părăsească adresa de domiciliu fără acordul organelor judiciare. Frații Tate nu pot nici să ia legătura cu ceilalți inculpați din acest dosar.

Tristan și Andrew s-au convertit la islam în timpul petrecut după gratii.

Arest la domiciuliu în următoarele 30 de zile

Fosta polițistă Luana Radu și Georgiana Naghel, despre care se spune că ar fi iubita lui Andrew Tate, au fost lăsate și ele să părăsească arestul. Tristan și Andrew au fost duși acasă de avocatul lor. Vor rămâne acolo în următoarea lună.

Sursa foto: capturi Antena 3 CNN

Urmăriți Playsport.ro și pe