Fata lui este model. Cum arată Andriana, fiica lui Elias Charalambous, antrenorul de la FCSB: Tânăra e superbă

Catinca Giosanu 06.06.2023, 15:11

Andriana, fiica lui Elias Charalambous, a luat o pauză de la cariera sa înfloritoare pentru a-și oferi o vacanță binemeritată. Tânăra este fotomodel şi creează zarvă pe internet ori de câte ori postează câte o fotografie.

Fiica lui Elias Charalambous, imagini din vacanță

Andriana, fiica lui Elias Charalambous, antrenorul de la FCSB, este o mare iubitoare de vacanțe, dovadă imaginile pe care le postează pe conturile sale de socializare.

Tânăra se află zilele acestea într-o destinație de lux și are parte de o vreme perfectă pentru plajă, iar printre imaginile publicate de ea pe Instagram se numără și una cu tatăl său.

”Trebuie să înțeleagă de la vârsta asta”

Andriana nu este singură la părinți. Focoasa brunetă mai are un frate care joacă deja în naţionala U16 a Ciprului. La rândul ei, tânăra colaborează cu o celebră agenție de modeling din Cipru, Constantina Evripidou.

Fotomodelul are o relație strânsă cu tatăl ei. Bruneta postează adesea fotografii cu antrenorul cipriot în vârstă de 42 de ani de la FCSB, semn că se înțeleg foarte bine.

Tehnicianul este foarte mândru de cei doi copii ai săi. El visează să îl vadă pe fiul său cântând imnul. Aceasta pare să fie cea mai mare dorință a sa.

I-am spus că vreau să văd un singur lucru la el: Când cânți imnul, nu stai acolo. Vreau să țipi ca un nebun. Pentru că este un lucru foarte important. Trebuie să înțeleagă de la vârsta asta. Îți reprezinți țara.”, spunea în trecut Elias Charalambous despre fiul său.

Ce urmează pentru Elias Charalambous

Elias Charalambous va continua la FCSB și în sezonul viitor din Superliga. Tehnicianul cipriot a fost anunţat de patron că salariul îi va fi redus cu 50%, dar asta nu pare să îl deranjeze prea tare.

M-am înțeles cu Charalambous pentru prelungirea contractului. A acceptat noul salariu, iar băiatul a și semnat. Am fost supărat o zi după înfrângerea drastică cu Rapid, dar asta e viața. Nu mai putem să facem nimic acum. Zici că nici nu am fost pe teren cu Rapid, ci doar suporterii noștri în tribune.

Echipa a fost afectată rău psihic după lecția primită de la Hagi și de la Farul. Iar aia e o lecție de fotbal pe care nu trebuie să o uităm niciodată. Hagi a demonstrat încă o dată că știe mult, dar mult fotbal. El era singurul care ne putea întoarce de la 0-2.”, a transmis Gigi Becali, conform celor de la prosport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe