Femeia care l-a distrus pe Gică Popescu. A înregistrat-o în timp ce îl înșela cu un alt fotbalist

Ștefănescu Dragoș 16.08.2022, 10:56
Femeia care l-a distrus pe Gică Popescu. A înregistrat-o în timp ce îl înșela cu un alt fotbalist

În urmă cu mulți ani, Gică Popescu și Gică Craioveanu au fost protagoniștii unui scandal de proporții în fotbalul românesc. În ciuda faptului că erau prieteni, ei s-au certat din cauza unei femei.

Prietenia dintre Gică Popescu și Gică Craioveanu s-a rupt din cauza unei femei

În urmă cu mulți ani, Gică Popescu și Gică Craioveanu au fost în centrul unui scandal de proporții. Cei doi erau prieteni dar totul s-a terminat brusc din cauza unei femei.

Mai exact, la începutul anilor 90, Gică Popescu a avut o relație cu Oana Deselnicu, fiica fostului jucător al Univerității Craiova. Cei doi au locuit împreună în Olanda în perioada în care Popescu juca la PSV Eindhoven. Fostul căpitan al Barcelonei intenționa să se căsătorească cu Oana, însă aceasta a făcut un gest neașteptat.

Femeia l-a părăsit subit pe Popescu și a început o relație cu Gică Craioveanu. Cei doi s-au căsătorit și au împreună un băiat. Mariajul nu a durat însă, terminându-se cu un divorț. Ulterior, Craioveanu și-a refăcut viața alături de Gema, cea care i-a dăruit doi copii. După divorțul de Craioveanu, Oana Deselnicu a rămas împreună cu fiul său în Spania, la Villareal, unde locuiesc și în prezent.

Surprinzător este modul în care Popescu a aflat despre pasiunea tinerei pentru fostul său coleg de la Universitatea Craiova. Apropiații fostului căpitan al Barcelonei au dezvăluit că acesta montase un robot care înregistra toate convorbirile telefonice pe care fata le avea cu cei apropiați, iar acolo ar fi aflat că nu-l mai iubește pe Popescu.

De atunci, Gică Popescu și Gică Craioveanu nu au mai avut niciun fel de legătură, între cei doi intervenind chiar un război de la distanță. Craioveanu a avut mult de suferit, el ratând nenumărate prezențe la naționala României, datorită influenței lui Popescu asupra selecționerului Anghel Iordănescu.

Denise Rifai a dezmințit că ar fi avut o relație cu Gică Popescu

În presă au apărut recent zvonuri conform cărora Gică Popescu ar fi avut o legătură cu Denise Rifai. Deranjată de aceste zvonuri, jurnalista a dorit să infirme totul. Aceasta a oferit câteva declarații prin care a dezmințit ferm că ar fi avut o relație cu fostul mare internațional.

 O fotografie care semnifică un Dialog pur și simplu, desigur asta pentru cei ce nu vânează senzaționalul cu orice preț. Adică fără nicio urmă de atingere care ar fi putut fi ulterior interpretată ca un posibil gest de tandrețe. Dar, profesioniștii presei (cu ironie, n.r.) au inventat și atingerea în condițiile în care Gică Popescu stătea cu mâna fix pe spătarul scaunului, așa cum de altfel se distinge clar. Și încă un lucru a fost îndelung analizat: distanța de cca 30 de cm dintre cei doi subiecți la care se purta dialogul.

O distanță normală în contextul în care oamenii își vorbesc aproape la ureche pentru a se putea auzi în acest gen de localuri. Însă în opinia atotștiutoare a colegilor mei, eram deja subiectul unei extraordinare povești de dragoste cu iz evident de amantlâc.”, a declarat Denise Rifai.