Femeia care o acuză pe Nadia Comăneci că i-a stricat casa. Marea gimnastă ar fi avut o relație cu tatăl a patru copii

Giosanu Catinca / 12.05.2022, 12:14
Femeia care o acuză pe Nadia Comăneci că i-a stricat casa. Marea gimnastă ar fi avut o relație cu tatăl a patru copii

Viața amoroasă a Nadiei Comăneci, sportiva care a schimbat istoria gimnasticii mondiale, a fost intens comentată în presă. Numele ei a fost asociat cu mai mulți bărbați celebri. Printre ei se numără Ştefan Bănică Jr., Ion Dolănescu și Nicu Ceauşescu.

S-a spus, de asemenea, că fosta mare gimnastă ar fi avut o relație cu tatăl a patru copii. Cine este femeia care o acuză pe Nadia Comăneci că i-a stricat casa.

Nadia Comăneci, spărgătoare de case?!

Nadia Comăneci a fost prima gimnastă care a obținut nota 10 la Olimpiada de la Montreal, în 1976. Fără Montreal şi ceea ce s-a întâmplat acolo, probabil că nu ar fi existat avalanşa de superlative la adresa tinerei gimnaste române. Unii au avut grijă însă să îi strice imaginea.

”Zeița de la Montreal” a fost acuzată că i-a spart casa unei femei. Maria Opriș se numește cea care a spus despre campioana noastră că i-a distrus căsnicia. Scandalul dintre cele două s-ar fi consumat în decembrie 1989, când marea gimnastă a fugit în America.

Cine este femeia care o acuză pe ”Zeița de la Montreal”

Comăneci a fost ajutată să iasă din țară de Constantin Panait, un bărbat care-i aranjase fuga și care avea și cetatenie americană.

Panait a scos-o pe jos din țară, prin Ungaria. A dus-o apoi la Viena și de acolo în SUA, unde i s-a deteriorat rapid imaginea, din cauza relației pe care o avea cu salvatorul ei.

După ce a ajuns în SUA, Nadia a recunoscut că Panait îi este atât impresar, cât și partener, după cum arată wowbiz.ro. Jurnaliștii au avertizat-o că bărbatul este însurat și că are deja patru copii. Ulterior, au apărut problemele pentru cei doi.

”Nu am cum să o iert vreodată pe Nadia pentru ce mi-a făcut”

Maria Opriș, cea care era măritată pe atunci cu Panait, a divorțat imediat după ce a auzit-o pe Nadia că are o relație cu soțul ei. Femeia și-a continuat liniștită viața, concentrându-se pe cei patru copii rezultați din mariajul cu Constantin.

Nu vreau să îmi mai amintesc acele vremuri. Sunt departe, dar nu am cum să o iert vreodată pe Nadia pentru ce mi-a făcut atunci!”, a declarat fosta soție a lui Constantin Panait.

Nici Nadia nu a rămas cu Constantin Panait. Presa centrală scrie că cei doi s-ar fi despărțit după doi ani.

Panait a purtat-o luni de zile cu mașina prin America, trăgeau la moteluri „chiar dacă el era căsătorit și avea patru copii.”, scria People, în noiembrie 1990.

Panait o teroriza spunându-i că este urmarită oriunde s-ar duce, nu o lăsa să răspundă la telefon sau să iasă singură din cameră.”, au scris, la rândul lor, cei de la national.ro.