Femeia care promovează naționala Germaniei și arată incredibil la 50 de ani. Imaginile cu supermodelul care-ți taie respirația

George Drafta 21.09.2023, 19:54

Naţionala Germaniei nu trece prin cea mai fericită perioadă din existenţa ei. Eliminate din grupele Cupei Mondiale de anul trecut, „panzerele” au avut rezultate dezastruoase în meciurile amicale care pregăresc participarea la Euro 2024.

Hansi Flick a devenit primul selecţioner din istoria Mannschaftului care a fost demis de la cârma reprezentativei. Iar Julian Nagelsmann are dificila misiune de a schimba imaginea deplorabilă lăsată în ultima vreme. Dacă la nivel fotbalistic echipa naţională a Germaniei suferă, nemţii compensează la capitolul promovare.

Sursă foto: Instagram

Una dintre vedetele care îşi asociază des imaginea cu selecţionata germană este celebrul model Heidi Klum. Aceasta a schimbat de curând prefixul. Însă imaginile postate pe reţelele de socializare de nemţoaica de 50 de ani sunt unele extrem de provocatoare.

Surpriză pentru fani

Ultima dintre ele le-a aprins din nou imaginaţia urmăritorilor ei. Heidi s-a lăsat fotografiată în curtea propriei vile fără sutien şi cu o pereche de bikini pe ea. Ea a fost şi mai „îndrăzneaţă” acum 2 ani, atunci când a postat o fotografie în care apărea complet goală fiind acoperită doar în anumite părţi ale corpului de un prosp.

Klum este bine cunoscută pentru faptul că este o persoană dezinhibată care încearcă de multe ori să atragă atebţia asupra felului în care se menţine chiar şi la o vârstă mai înaintată. Unul dintre secretele ei dezvăluit de-a lungul timpului este alimentaţia.

Peştele, orezul şi legumele la cuptor nu ilpsesc din meniul ei zilinic. La toate acestea se adaugă folosirea loţiunii de protecţie solară.

Urmăriți Playsport.ro și pe