Femeia secretă din viața lui Gică Hagi. Toți apropiații „Regelui” o cunosc, însă e o prezență discretă în viața publică

Gabriel-Alexandru Ioniță / 08.05.2022, 06:39
Femeia secretă din viața lui Gică Hagi. Toți apropiații „Regelui” o cunosc, însă e o prezență discretă în viața publică

Datorită faptului că nu are foarte multe apariții publice, sora lui Gică Hagi, Elena, nu este foarte cunoscută de oamenii din România. Femeia este însă o prezență constantă la meciurile importante ale fratelui său, dar și la cele ale lui Ianis Hagi.

Puțină lume știe că Gică Hagi are o soră, pe numele ei Elena

Elena Fulina și soțul său Petre, care lucrează chiar la Academia Gheorghe Hagi, au fost prezenți la Euro U21 din 2019, acolo unde fiul lui Gică Hagi a avut un rol determinant în parcursul fabulos al naționalei României, care a ajuns, sub comanda lui Mirel Rădoi, până în semifinalele competiției disputate în Italia și San Marino.

Cu această ocazie, cei doi au făcut o fotografie cu jurnalistul Daniel Nanu, care a postat-o pe rețelele de socializare, alături de mesajul: „Cu Petre Fulina si Elena Fulina, cumnatul și sora lui Gică Hagi!”.

Sora lui Gică Hagi, Elena, alături de soțul ei și de jurnalistul Daniel Nanu la Campionatul European de tineret din 2019
Sora lui Gică Hagi, Elena, alături de soțul ei și de jurnalistul Daniel Nanu la Campionatul European de tineret din 2019

Cum a ales „Regele” să-și îndrume copiii spre cariera pe care și-o doreau

Gică Hagi este cunoscut drept un familist convins. De asemenea, el se remarcă de fiecare dată prin seriozitatea sa, care se manifestă nu doar pe terenul de fotbal sau de antrenament, ci și în cadrul familiei sale.

Ianis și Kira Hagi au povestit recent cum tatăl lor a vrut să se asigure că ei știu exact ce vor să facă în viață, în ciuda vârstei fragede pe care o aveau ei la acel moment.

Eu aveam 12-13 ani și Ianis avea 10. Așa este, îmi amintesc clar. Nu a fost doar un moment. Momentul acela a fost mai serios, aveam multe clipe asemănătoare. S-a așezat la masă, a venit cu un carnețel. Mereu notează câte ceva. Discuția a fost una simplă. El s-a uitat la amândoi și a zis: Vreau să știu în ce investesc, ce meserie doriți.

Ianis: Eu i-am zis fotbal și am plecat.

Kira: Eu am rămas cu tata și am fost foarte surprinsă. Așa că l-am rugat să îmi dea două săptămâni răgaz. Când tata e serios, trebuie să îi răspunzi cu aceeași seriozitate.

După două săptămâni i-am spus că vreau să fiu actriță, el a fost destul de surprins. Dar fericit”, au spus cei doi la emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3.

„Dacă conducerea nu e mulțumită, să mă schimbe”. Gică Hagi, un nou show după egalul cu Voluntari. Ce le-a reproșat jucătorilor săi