Final de poveste pentru Simona Halep și Toni Iuruc. Cei doi au revenit în România și s-au apucat de treabă

Giosanu Catinca / 26.09.2021, 09:37
Final de poveste pentru Simona Halep și Toni Iuruc. Cei doi au revenit în România și s-au apucat de treabă

Simona Halep și Toni Iuruc s-au întors mai repede decât preconizau din luna de miere. Cei doi soți au revenit din Turcia pentru ca sportiva din Constanța să își reia antrenamentele. Campioana noastră va participa în următoarea perioadă la Indian Welles și are nevoie să se pregătească intens, mai ales că accidentările suferite i-au dat bătăi de cap în ultimele luni.

Simona Halep și-a reluat antrenamentele

Simona Halep nu a avut prea mult la dispoziție pentru a se bucura de luna de miere, după cununia cu Toni Iuruc. Jucătoarea de tenis a fost nevoită să se întoarcă rapid din stațiunea Bodrum, pentru a pregăti finalul de sezon.

La primul antrenament de la revenirea în țară, Simona Halep a avut-o drept adversară pe Irina Fetecău, jucătoare clasată pe locul 237 în ierarhia mondială.

Fostul lider mondial, care a ajuns până în optimile de finală de la US Open, va concura la turneul WTA 1000 de la Indian Wells, programat în perioada 6 – 17 octombrie. Competiția din SUA, unde Halep a triumfat în 2015, are premii totale în valoare de 8.761.725 dolari.

Ulterior, cea mai bună jucătoare de tenis din România va mai participa la turneul Kremlin Cup – Moscova din Moscova. Constănțeanca și-a anunțat prezența și la Transylvania Open – Cluj-Napoca. Competiția este programată în perioada 25 – 31 octombrie și se va desfășura pe hard, în Sala Polivalentă.

Schimbare radicală pentru ”Simo”

În timp ce se afla în luna de miere, Simona Halep a decis să se despartă de antrenorul Darren Cahill.

După 6 ani minunați în care am lucrat împreună, Darren și cu mine am decis că e timpul să încheiem relația. Îți mulțumesc, D pentru tot. Pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis și o persoană mai bună.”, a fost anunțul Simonei Halep.

Replica australianului nu a întârziat să apară.

 Nu, eu îți mulțumesc Simo, pentru că mi-ai permis să fiu alături de tine în această călătorie incredibilă. Îmi amintesc poza asta (n.r – victoria de la Roland Garros) de parcă ar fi fost ieri. Este doar una dintre multele amintiri grozave. Ești o jucătoare extraordinară, dar mai ales o persoană minunată și un prieten adevărat. Toate cele bune, Simo!”, a declarat și tehnicianul australian Darren Cahill, după despărțirea de Simona Halep.

La scurt timp după ce Halep a încetat colaborarea cu australianul, s-a vehiculat că acesta din urmă ar putea bate palma cu noua regină a tenisului feminin, Emma Răducanu. Britanica nu se grăbește să își ia un alt antrenor, după ce l-a dat afară pe cel pe care îl avea. Totuși, e de urmărit ce se va întâmpla.