Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf o contrazice pe mama sa și îi ia partea Aneimaria Prodan: ”Nu m-a tratat diferit față de ceilalți”

Giosanu Catinca / 25.10.2021, 18:08
Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf o contrazice pe mama sa și îi ia partea Aneimaria Prodan: ”Nu m-a tratat diferit față de ceilalți”

Luca, primul copil al lui Laurențiu Reghecampf despre Anamaria Prodan, a vorbit deschis despre relația pe care o are cu actuala soție a tatălui său.

Impresara Anamaria Prodan a lansat recent o carte în care a povestit cum a început povestea de dragoste cu antrenorul Universității Craiova, dar și despre ce s-a petrecut în relația cu prima soție a antrenorului și cum se înțelege cu Luca. Tânărul a fost rugat de agentul de jucători să facă câteva declarații cu privire la relația dintre ei. Băiatul lui Reghe nu a refuzat, iar acum s-a aflat ce părere are el despre fiica regretatei artiste Ionela Prodan.

Cum se înțelege Luca, primul copil al lui Reghe, cu Anamaria Prodan

În plin scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și-a lansat prima carte autobiografică. Cartea se numește ”Da, cunt cea mai bună” și cuprinde două volume:  ”O viață de film, de cum am deschis ochii ” (308 pagini full color) și ”O viață plină de fotbal și performanță orișiunde” (288 pagini full color).

În cartea sa, Anamaria Prodan vorbește inclusiv despre fosta soție a antrenorului și fiul acesteia, Luca, fiind, practic, și un drept la replică pe care i l-a dat Marianei Pfeiffer.

Fosta soția a lui Reghe și mama lui Luca Reghecampf Jr. a spus, recent, că impresara a făcut în așa fel încât pensia alimentară pe care tehnicianul o plătea fiului său să fie redusă de la 9.000 de lei la 100 de lei. Fosta soție a lui Reghe a ținut să sublinieze și că Anamaria Prodan minte în ceea ce îl privește pe Luca. De asemenea, a spus că Ana a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei ei.

”Nu m-a tratat diferit față de ceilalți”

Anamaria Prodan a negat acuzațiile Marianei Pfeiffer.

(Laurențiu Reghecampf, n. red.) Mi-a povestit despre copilul lui, pe care l-a luat apoi de acasă și ne-a pus să stăm față în față, cunoscându-l astfel pe Luca de când avea patru ani și jumătate. Ei i-am vorbit despre cele două fetițe din prima căsătorie (…). Mi-a plăcut Luca din prima secundă și ne-am lipit unul de altul, ceea ce ne-a atras numai rele, și mie, și lui. Mama lui s-a simțit obligată să se răzbune pe conexiunea asta rapid stabilită.”, povestește Anamaria Prodan în cartea ei.

Mai mult, impresara l-a rugat pe Luca să vorbească despre ea. Părerea lui a fost expusă în primul volum al cărții. Asta, pentru ca publicul larg să afle cum au stat, de fapt, lucrurile.

Ana este ca a doua mamă pentru mine și nu m-a tratat diferit față de ceilalți. Suntem toți frați și copiii ei. Întotdeauna a avut grijă și a îndeplinit orice dorință, oricând am avut vreuna. Îi sunt foarte recunoscător pentru tot și mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea. Suntem o familie frumoasă și îi mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase din viața mea! Te iubesc.”, se arată în cartea Aneimaria Prodan.