Fiul Luminiței Anghel și al lui Marcel Pușcaș, președintele de la FCU Craiova, face mărturisiri incredibile:”Aștept să mă mănânce gândacii și viermii”

George Drafta 29.03.2023, 00:03
Fiul Luminiței Anghel și al lui Marcel Pușcaș, președintele de la FCU Craiova, face mărturisiri incredibile:”Aștept să mă mănânce gândacii și viermii”

O declaraţie făcută recent de fiul adoptiv al Luminiţei Anghel şi a lui Marcel Puşcaş în cadrul unui vlog i-a amuţit pe toţi cei care au urmărit materialul respectiv.

Tânărul se confruntă cu o situaţie pe care cu siguranţă că niciun adolescent nu şi-o doreşte. Ignorat de părinţii săi acesta a ajuns aproape de disperare, iar depresia îi dă „târcoale” în fiecare zi.

Pe numele său David, băiatul a fost adoptat de părinţii săi la vârsta de 2 ani. Atunci când actualul oficial al celor de la FC U Craiova şi artista formau un cuplu. Ultima sa apariţie în mediul virtual i-a şocat însă pe cei care îl cunosc mai puţin, dar care au auzit descrierea pe care el a  făcut-o momentului din viaţă pe care îl traversează.

„Nu aruncați cu roșii. Eu când sunt în depresie și stau ca legumă infectă în pat și aștept să mă mănânce gândacii și viermii și bolile. Stau și cu săptămânile nespălat pe dinți și pe corp. Cam așa se manifestă la mine depresia”, a fost mărturisirea lui David Puşcaş care a cutremurat pe toată lumea.

Suferă din cauza rupturii dintre părinţii săi

Luminiţa Anghel şi Marcel Puşcaş au pus capăt relaţiei lor atunci când David avea doar zece ani. Din acel moment viaţa băiatului a devenit un coşmar.

David, alături de părinţii săi în perioada în care cei trei formau o familie fericită
David, alături de părinţii săi în perioada în care cei trei formau o familie fericită

„Nu tânjesc după nimeni, după această separare. Nu am de ce să sufăr. Am fost un copil nedorit, asta știu sigur, am doi părinți care și-au urmărit doar interesele profesionale și cam atât. Cu mama nu am vorbit, mi-a dat block, ea nu este trasă la răspundere pentru nimic.

Nu m-am mai dus acasă la ea, la ușă, pentru că sunt sigur că nu o să îmi deschidă. Cu tata nu am mai vorbit din 2003, iar cu mama, de vreo șapte ani. Ea este un artist de apreciat, dar, ca om, este un om oribil. Eu sunt al nimănui. Mie nimeni nu îmi plătește chiria sau îmi dă de mâncare. Pe mine nimeni nu mă sună de Sărbători”, şi-a spus povestea tânărul pentru Impact.

Urmăriți Playsport.ro și pe