Fiul Mamei Omida, declarații tari despre Cristi Borcea. Ce etnie are, de fapt, fostul acționar de la Dinamo: „Garantez 100%”

Alex Matei 22.09.2023, 11:19

Ajuns la 53 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în luna ianuarie, Cristi Borcea este în continuare unul dintre cei mai mediatizați și cunoscuți români.

Chiar dacă nu mai este acționar la nicio echipă de fotbal, afaceristul s-a făcut remarcat pe vremea când era șef la Dinamo București și apărea aproape zilnic în paginile presei. Acum, el ține prima pagină a tabloidelor datorită relațiilor pe care le are sau le-a avut și a copiilor pe care i-a făcut de-a lungul timpului.

Căsătorit în trecut cu Mihaela Borcea și Alina Vidican, în prezent Cristi Borcea este soțul Valentinei Pelinel. Iar cu toate femeile care i-au trecut prin viață până acum are nu mai puțin de nouă copii!

Ce etnie are Cristi Borcea

În urmă cu foarte mulți ani, mai exact în anul 2016, imediat după ce Valentina Pelinel anunța că este însărcinată, Viorel Motoi (zis Gongoi), nimeni altul decât fiul Mamei Omida și totodată fost lider al romilor, afirma la Antena 1, în emisiunea lui Dan Capatos, că știe de ce face Cristi Borcea atât de mulți copii.

Potrivit celor spuse la acea vreme de interlopul care a fost la pușcărie în trecut, dar a fost și reținut în anul 2021, pe motiv că le cerea taxă de protecție dezvoltatorilor imobiliari, fostul acționar de la Dinamo ar fi de etnie romă.

„Dacă v-aţi uita în arborele genealogic al soţului ei, aţi găsi ADN-ul lui Cristi Borcea. Vă spun eu, este ţigan 100%, vă garantez. De aici i se şi trage. Noi avem nevoie de o femeie la cinci ani. Aşa suntem noi. Va lăsa femei până îşi va pirde virilitatea. Atunci se va termina totul. Noi ţiganii suntem egoşti în dragoste. Vrem să ni se ierte toate greşelile, chiar dacă noi suntem infideli”, spunea Viorel Motoi în anul 2016.

L-a atacat pe Marcel Vela

Interlipul Gongoi s-a făcut remarcat și în anul 2020, la priveghiul lui Emi Pian, atunci când l-a atacat pe Marcel Vela, care ocupa funcția de Ministru de Interne la acea vreme.

„Băi omule, băi Vela, tu ești de undeva din Mehedinți, de-acolo. Cum poți să fii așa? Băi Vela, întreabă-mă pe mine, pe Motoi Viorel zis Gongoi. Întreabă-mă pe mine de departamentul celor care se ocupă de grupările infracționale. Să-ți spun eu, Gongoi, ce notă poartă departamentul ăsta al tău și cât de cretini și de corupți sunt.

Băi, te rog frumos, uită-te bine la mine, tu ești Vela, eu sunt Gongoi! Întreabă-mă pe mine, trimite un reprezentant al tău să mă întrebe pe mine de grupul ăsta împotriva clanurilor. Bă tu ești ministru?”, spunea fiul Mamei Omida într-un live pe internet.

Urmăriți Playsport.ro și pe