Flavius Nedelea, adevărul despre despărțirea de Anamaria Prodan. Primul interviu cu el, după separare: „Așa să procedeze lumea”

Alex Cazacu 04.06.2023, 15:36

Vreme de câteva luni bune, Flavius Nedelea și Anamaria Prodan au fost într-o relație și păreau mai fericiți ca niciodată. Totuși, în urmă cu aproximativ două săptămâni, cei doi au anunțat că nu mai formează un cuplu, precizând însă că vor rămâne prieteni foarte buni. Recent, omul de afaceri a vorbit despre despărțirea de celebra impresară.

Flavius Nedelea, adevărul despre despărțirea de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au făcut anunțul despărțirii pe rețelele sociale. Cei doi foști iubiți au explicat că vor continua să rămână în relații foarte bune. Detalii cu privire la separare nu prea au oferit, însă afaceristul a mărturisit că nu au existat neînțelegeri între ei.

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Flavius Nedelea a ținut să precizeze faptul că decizia de a se despărți a fost una de comun acord. Se pare că, după ce au discutat mai multe aspecte cu privire la relația lor, impresara și omul de afaceri și-au dat seama că este mai bine să rămână doar prieteni.

„Nu știu dacă mă regretă sau nu. Știu că am rămas într-o relație de prietenie foarte frumoasă, sinceră. Suntem foarte buni prieteni. Ruptura nu a venit dintr-un comportament deviant al unuia dintre noi.

Nu a existat înșelat sau certuri. Am căzut de comun acord că așa este mai bine. Am avut anumite motive personale amândoi, pe care le-am discutat și am considerat că este mai bine așa”, a spus Nedelea, la Antena Stars.

Flavius Nedelea, adevărul despre despărțirea de Anamaria Prodan
Flavius Nedelea, adevărul despre despărțirea de Anamaria Prodan

Au în continuare o frumoasă relație de prietenie

După cum bine știm, Flavius Nedelea este destul de discret atunci când vine vorba de viața lui personală și preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Pe de altă parte, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf este nelipsită din peisajul monden autohton.

În același interviu, Flavius Nedelea a precizat că Anamaria Prodan este o femeie puternică. În plus, omul de afaceri a mărturisit că nu mai există șanse ca între ei să mai fie o legătură romantică.

„După cum ați văzut, și despărțirea a fost una amiabilă, frumoasă, fără certuri, normal și omenesc, așa cum ar trebuie să procedeze toată lumea. Din punctul meu de vedere, doamna Prodan este o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Acum depinde de la om la om ce înseamnă o femeie puternică, dar este într-adevăr puternică. Nu mai sunt șanse să ne așezăm la aceeași masă”, a adăugat fostul iubit al Anamariei Prodan.

Urmăriți Playsport.ro și pe