Fortăreață construită la nunta Simonei Halep. Ce decizii a luat campioana noastră

Giosanu Catinca / 14.09.2021, 18:34
Fortăreață construită la nunta Simonei Halep. Ce decizii a luat campioana noastră

Simona Halep se pregătește de un mare eveniment din viața sa. După ce a participat la US Open, jucătoarea de tenis este gata să spună ”Da” în fața ofițerului stării civile. Preşedintele României, Klaus Iohannis, va fi invitat de gală la cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc. Fostul jucător Ilie Năstase își va face și el prezența. Ciudat este că sportiva în vârstă de 29 de ani a luat o decizie radicală cu câteva ore înaintea celui mai așteptat eveniment. A impus câteva restricții pentru invitații săi.

Detalii uluitoare despre nunta Simonei Halep

A mai rămas doar o zi până când Simona Halep va deveni oficial soția lui Toni Iuruc. Cununia civilă va avea loc mâine, 15 septembrie, iar emoțiile sunt foarte mari pentru întreaga familie. Petrecerea de după cununie se va ține la un restaurant de fițe. Mai exact, la clubul Fratelli din Mamaia, patronat de nașul de nuntă, Dani Caramihai.

Au fost invitate aproximativ 300 de persoane. La eveniment puteau lua parte mult mai multe persoane, însă Halep a ales să cheme trimită invitații doar la rude și prieteni foarte apropiați. Printre acestea se numără președintele Klaus Iohannis, foștii jucători de tenis Ilie Năstase și Ion Țiriac, precum și Gică Hagi. Iohannis a primit invitaţia de la soţii Halep – Iuruc şi sunt şanse foarte mari să-şi facă apariţia la nunta sportivei de la malul mării.

Ce le-a interzis Simona Halep invitaților ei

În mod surprinzător, Simona Halep-Iuruc, așa cum se va numi sportiva după nuntă, a impus două reguli drastice la eveniment, conform celor de la TelekomSport. În primul rând, le-a transmis invitaților că nu au voie să vină cu telefoane mobile sau alte dispozitive de înregistrat. Ulterior, le-a interzis acestora să aducă cadouri sau daruri în bani.

În momentul în care a revenit în țară după participarea la US Open, Simona a vorbit despre pasul important pe care-l va face miercuri.

E un eveniment frumos, am emoții, dar sunt diferite (față de cele din tenis, n.r.). E un pas foarte important, sunt bucuroasă că se întâmplă.”, a declarat Simona Halep atunci când s-a întors din Statele Unite.

La doar câteva zile după nuntă, Simona Halep va schimba prefixul. Pe 22 septembrie, campioana noastră va împlini frumoasa vârstă de 30 de ani.