Fosta soție a lui Ilie Năstase s-a mutat definitiv din țară și trăiește acum într-un lux de nedescris

Catinca Giosanu 18.03.2023, 19:17

Ilie Năstase, fostul mare tenismen care primul lider mondial în circuitul ATP în 1973, a fost şi un mare seducător. El a fost căsătorit de cinci ori. Una dintre fostele sale soții s-a mutat definitiv din țară și trăiește acum într-un lux de nedescris. Despre cine este vorba și ce a detereminat-o să ia calea străinătății aflați din textul de mai jos.

În ce țară a plecat fosta soție a lui Ilie Năstase

Ilie Năstase a avut parte de o iubire pătimașă cu Brigitte Sfăt. Cei doi au fost căsătoriți vreme de cinci ani. Din nefericire, această perioadă a fost marcată de numeroase certuri, despărţiri şi împăcări. Cei doi foști soți chiar s-au bătut pe stradă şi şi-au adresat vorbe dure prin intermediul presei.

Acum, bruneta nu mai locuiește în România. Presa centrală notează că fosta soție a lui Ilie Năstase s-a stabilit în Dubai. Ea s-a mutat acolo împreună cu Florin Pastramă, cel cu care și-a unit destinul în primăvara anului 2019.

În patru ani de relație, Brigitte și Florin Pastramă au trecut prin multe probleme. Cei doi au ajuns la notar să divorțeze, dar acum lucrurile au revenit la normal. Ei se înțeleg din ce în ce mai bine și nu duc lipsă de nimic.

Bruneta duce o viață de lux în Dubai

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă se scaldă în lux la Dubai. Bruneta a spus în cadrul unui interviu că a renunțat la traiul în România și nu are de gând să se întoarcă prea curând în țară.

Am ales să renunț la România pentru Dubai, o țară unde femeile sunt respectate foarte mult, nu ca la noi. Regret acum ce am făcut în trecut cu fiul meu Robi că l-am neglijat pentru că după am avut mari probleme cu el.”, a spus Brigitte, conform jurnaliștilor de la click.ro.

Focoasa brunetă a avut mai multe mariaje eşuate de-a lungul anilor. Ea a făcut câteva declarații cu privire la relația pe care a avut-o cu fostul lider al clasamentului ATP.

Când eram măritată cu Ilie eu plecam în alte țări și îl neglijam pe Robi, iar asta a fost cea mai mare greșeală din viața mea. Pot să zic că eu l-am păzit pe Ilie în loc să îmi păzesc copilul.

De exemplu, atunci când eram măritată cu Ilie, țin minte că am plecat două săptămâni cu el în Cuba de teamă să nu plece cu o altă femeie pentru că Ilie era foarte curvar. Chiar dacă noi eram căsătoriți el mai umbla și cu alte femei.”, a mai declarat Brigitte Pastramă, care are un băiat și o fată din alte două relații.

Cum arată casa în care locuiește acum Brigiite

Brigitte își duce traiul într-o vilă impunătoare. Imobilul este dotat cu două dormitoare, trei băi, un living și o curte în care își ține câinile pe care îl iubește ca pe ochii din cap.

Este o casă de 130 de metri pătrați. Are două dormitoare, trei băi, un living, o curticică mică pentru câinele nostru. În comparație cu casa de 400 și ceva de metri pătrați pe care o avem în Pipera, asta este o căsuță, unde poți să începi o viață, pentru că îmi doresc. Viața este mai ieftină acolo, îți spun sincer.”, a mai spus fosta soție a lui Ilie Năstase, într-o intervenție la Antena Stars.

Urmăriți Playsport.ro și pe