Fotbalistul Steliano Filip s-a căsătorit la doi ani după divorț. Fosta soție s-a iubit cu Mario Iorgulescu

Catinca Giosanu 20.03.2023, 17:20
Fotbalistul Steliano Filip s-a căsătorit la doi ani după divorț. Fosta soție s-a iubit cu Mario Iorgulescu

Steliano Filip și-a refăcut viața după divoțul de Bianca Marina. Fotbalistul trecut pe la Dinamo și-a găsit fericirea în brațele unei alte tinere, pe nume Fiviane. Sportivul se simte împlinit alături de frumoasa șatenă și a decis să-și pună pirostriile. Cei doi s-au căsătorit civil în data de 20 martie 2023.

Steliano Filip s-a căsătorit la aproape 29 de ani

Steliano Filip a intrat în rândul bărbaților căsătoriți. Fostul jucător al celor de la Dinamo s-a căsătorit cu Fiviane. Cei doi au publicat o imagine de la marele eveniment, la scurt timp după ce și-au unit destinele.

Steliano Filip, alături de soția sa
Steliano Filip, alături de soția sa / Sursa Foto: Instagram

Cine este și cum arată mireasa lui Steliano Filip

Steliano Filip are o relație specială cu Fiviane. Într-un interviu acordat pentru presa mondenă, fostul jucător al celor de la Dinamo a explicat că Fiviane este femeie alături de care își dorește să îmbrătrânească. Cei doi soți au planuri mari de viitor și amândoi și-au dorit să facă pasul cel mare.

Pot spune că este femeia care mă face cel mai fericit în acest moment! Am găsit persoana care mă completează, am petrecut foarte mult timp împreună și am realizat că suntem făcuți unul pentru celălalt. Și eu și Fiviane ne gândim și la căsătorie, ne dorim să formăm o familie frumoasă.”, spunea Steliano Filip, într-un interviu mai vechi, acordat în exclusivitate pentru Antena Stars.

Fosta soție a fostbalistului s-a iubit cu Mario Iorgulescu

Steliano Filip, fotbalistul care s-a căsătorit cu Fiviane, s-a iubit în trecut cu Bianca Marina. Aceasta din urmă a avut de-a face și cu Mario Iorgulescu. Fiul lui Gino Iorgulescu a cunoscut-o pe brunetă prin intermediul rețelelor de socializare și spera să ducă relația la un alt nivel, numai că vedeta i-a tăiat elanul.

Mi-am făcut un cont de Instagram, nu mai suportam singurătatea. Eram foarte singur şi trist. Nu mai suportam să stau aşa, în situaţia respectivă, în clinică. Mi-am făcut un cont de instagram, am dat de Bianca pe acel cont, i-am scris şi am reluat legătura. Sunt dispus să am grijă şi de ea şi de copilul pe care îl are cu Steliano. Îmi doresc foarte mult să fac un copil cu Bianca! Am ajuns la o vârstă în care m-am săturat să petrec, să mă distrez şi să îmi bat joc, să umblu din floare în floare, pentru că asta am făcut toată viaţa şi nu mai este cazul! Foarte greu.”, a declarat Mario Iorgulescu, anul trecut.

În ciuda declarațiilor făcute de Mario, fosta parteneră a lui Steliano Filip a spus că nu este iubita moștenitorului lui Gino Iorgulescu.

Ca să terminăm cu speculațiile, nu, nu sunt iubita lui Mario Iorgulescu. Suntem doar prieteni și nimic mai mult. Eu, în clipa de față, sunt o femeie singură, mă concentrez pe creșterea copilului. Sunt alături de el, trece prin momente de coșmar, dar doar ca prietenă, în niciun caz ca iubită”, a subliniat declarat Bianca, potrivit cancan.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe